• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα πάλι στην Κερατέα




    Λοιπόν να μας το θυμηθείτε. Το επόμενο μεγάλο γέλιο με την κυβέρνηση θα πέσει και πάλι με την Κερατέα. Την Πέμπτη συναντώνται η Τίνα Μπιρμπίλη με κατοίκους της περιοχής για να συζητήσουν τι θα μπορούσε να γίνει με τη χωματερή. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το ραντεβού που είχε κλείσει ο Χρ. Παπουτσής χωρίς να το ξέρει η Μπιμπίλη.
    Στη συνάντηση, όμως, οι κάτοικοι πάνε με μια και μόνη πρόταση και αδιαπραγμάτευτη: Όχι στον ΧΥΤΥ εκεί που θέλει η κυβέρνηση, ναι σε εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ της Κερατέας. Η πρόταση αυτή, όμως, δεν έχει καμιά σχέση με τους σχεδιασμούς της πολιτείας καθώς πρόκειται για ένα εργοστάσιο που θα σχετίζεται μόνο με τα σκουπίδια της περιοχής και δε θα δέχεται άλλα απορρίμματα.
    Από την άλλη, η κυβέρνηση επισήμως εμφανίζεται ανυποχώρητη αλλά κάποιοι λένε ότι ετοιμάζεται να κάνει κωλοτούμπα αφού βλέπει αδιέξοδα.
    Αν όμως δε βρεθεί λύση τότε θα ξαναδούμε σκηνικό πολέμου στην Κερατέα και η κυβέρνηση θα τρέχει και δε θα φτάνει.
    Για να δούμε η πράσινη Τίνα τι θα πει καθώς φαίνεται κι αυτή να ρίχνει νερό στο κρασί της. Τι λένε όμως οι άλλοι εμπλεκόμενοι υπουργοί και ο κ. Ραγκούσης; Διότι αν υποχωρήσει η κυβέρνηση θα πρόκειται για πολύ μεγάλη ήττα της. Αν μείνει σταθερή στη θέση της θα βρει μπροστά της νέα οδοφράγματα και επεισόδια.
    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ