• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

    Ξεσπάθωσε ο Μουρίνιο: Εύχομαι στον Γκουαρντιόλα να πάρει ένα καθαρό Τσάμπιονς Λιγκ!




    Ο Πορτογάλος ήταν τρελαμένος μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έκανε ευθεία επίθεση στο διαιτητή Σταρκ.

    Ο Μουρίνιο έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές φέτος την Μπαρτσελόνα και στις τέσσερις η Ρεάλ έχει τελειώσει με 10 παίκτες. Αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί ο Special One ο οποίος βέβαια θα έπρεπε να σκεφτεί και τον τρόπο που επιλέγει να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Όταν μία ομάδα από το πρώτο λεπτό έχει στο μυαλό της μόνο το... ξύλο είναι λογικό να κινδυνεύει άμεσα και με αποβολές.

    Αυτό συνέβη και στον αγώνα του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όταν στο 61' ο Πέπε είδε την κόκκινη κάρτα για το επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Ντάνι Άλβες.

    Μετά το τέλος του ματς ο Μουρίνιο ξέσπασε: "Απλά έχω μία ερώτηση να κάνω. Γιατί ο Όβρεμπο, ο Μπουσάκα, ο Σταρκ; Σε κάθε ημιτελικό έχουμε τα ίδια. Γιατί να μην πάει στον τελικό η Τσέλσι; Γιατί η Ίντερ να περάσει από θαύμα; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η δύναμη του Βιγιάρ (προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου) στην UEFA ή τη UNICEF. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθειά της. Είναι δύσκολο να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια φανταστική ομάδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό το πράγμα σήμερα. Οι διαιτητές είναι στο παιχνίδι για να διασφαλίζουν πως θα υπάρχει ισονομία. Θα πρέπει να κερδίζει ο καλύτερος. Δυστυχώς έχουμε ήδη αποκλειστεί. Κάποιες φορές νιώθω αηδιασμένος που είμαι σε αυτό το χώρο, αλλά αυτός είναι ο χώρος μας. Θα πρέπει να πάμε στη Βαρκελώνη και να παλέψουμε για την τιμή μας. Χωρίς τον Πέπε, που δεν έκανε τίποτα, χωρίς τον Ράμος, που δεν έκανε τίποτα και χωρίς προπονητή, αφού δεν θα μπορώ να είμαι στον πάγκο.

    Δεν είπα τίποτα στον τέταρτο διαιτητή. Απλώς γέλασα. Αν έλεγα αυτά που αισθανόμουν εκείνη την ώρα, η καριέρα μου θα τελείωνε σήμερα.

    Εύχομαι στον Γκουαρντιόλα κάποια μέρα να κερδίσει ένα καθαρό Champions League. Εγώ κατάφερα να κερδίσω δύο φορές το τρόπαιο, με δύο ομάδες που δεν ήταν... Μπαρτσελόνα. Μία με την Πόρτο και μία με την Ίντερ που είχε να το πάρει 50 χρόνια. Κέρδισα αυτούς τους τίτλους με δουλειά, ιδρώτα και περηφάνια. Ο Γκουαρντιόλα είναι φανταστικός προπονητής, αλλά έχει κερδίσει ένα Champions League μετά το σκάνδαλο στο Στάμφορντ Μπριτζ κι αν το κατακτήσει φέτος θα είναι μετά το σκάνδαλο στο Μπερναμπέου."

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ