• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

    Αναρχικοί άρπαξαν σημαίες από κοριτσάκια και τις πέταξαν (ΦΩΤΟ)

    Δεν έχει τέλος το μίσος των λεγόμενων αναρχικών οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να αρπάξουν τις  Ελληνικές σημαίες τις οποίες κρατούσαν μικρά κοριτσάκια 15 χρονών.
    Το περιστατικό είναι εξοργιστικό το λιγότερο και πρέπει να γίνει κάτι. Την ίδια ώρα οι Μακεδόνες δηλώνουν οργισμένοι με την κίνηση των αναρχικών ανθελλήνων. Δεν έχει πάτο η κατρακύλα των υπαλλήλων της Νέας Τάξης. Αφού δεν μπόρεσαν να αγγίξουν τους άνδρες επιτέθηκαν σε μικρά κοριστάκια. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ! Και είναι αλήτες οι οποίοι μισούν όλους τους ΄Ελληνες και τις Ελληνίδες ανεξαρτήτως ηλικίας. Φωτιά και τσεκούρι φωνάζουν σήμερα οι διαδηλωτές στο συλλαλητήριο. Δείτε φωτογραφία από το "κατόρθωμα" των αναρχικών. Το περιστατικό το έχουν καταδικάσει όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι και είναι πρωτόγνωρο. Βέβαια οι αναρχικοί ανέκαθεν έκαναν άσχημες ενέργειες και όλα αυτά τα κάνουν επειδή παίρνουν εντολές από διάφορους σκοτεινούς χρηματοδότες. Η αλήθεια είναι ότι το πράγμα έχει ξεφύγει και κάπου επιτέλους πρέπει να μπει ένα φρένο διότι είναι εύκολο να παρεκτραπεί η κατάσταση και οι πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Δεν είναι δυνατόν να κάνουν επιθέσεις σε μικρά κοριτσάκια μαντράχαλοι 20 και 30 ετών. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Δεν υπάρχουν και πολλές λέξεις για να περιγράψει κανείς αυτή την άσχημη κατάσταση. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι Έλληνες είναι και πάλι ενωμένοι!


    Η εικόνα που είδατε παραπάνω είναι ενδεικτική των ορέξεων των κάθε λογής αναρχικών οι οποίοι μισούν καθετί Ελληνικό. Είναι οι ίδιοι που πίνουν νερό στο όνομα του Διεθνισμού.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ