• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

    Στην Αμερική διέταξαν άνθρωπο να σταματήσει να Κοιμίζει άστεγους στο υπόγειο του..!

    Και να η απόδειξη του πολιτισμού της χεστρας που μιλάγαμε πριν, ένας Αμερικανός λόγω υπερβολικού κρύου στην Αμερική αποφάσισε να παραδώσει το υπόγειο του σε όποιον είχε ανάγκη να κοιμηθεί έτσι ώστε να τον γλιτώσει από το να πεθάνει μέσα στο κρύο.
    Ο Αμερικανός αυτός πρόσφερε καφέ, φαγητό ακόμα και ταινίες στο υπόγειο του και είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει τους συνανθρώπους του από το να μην πεθάνουν.
    Ξαφνικά η υπηρεσία υγείας της Αμερικής εμφανίστηκε στο σπίτι του με ένταλμα και έκανε έλεγχο στο υπόγειο του ανακαλύπτοντας ότι το ταβάνι ήταν πολύ χαμηλό, ότι δεν υπήρχε Έξοδος κινδύνου,δεν υπηρχε ο καταλληλος εξαερισμος και ότι γενικά ο χώρος που έδινε σαν καταφύγιο Μιας και το ίδιο το σύστημα αδυνατούσε να το κάνει δεν ήταν ο καταλληλότερος και ο ασφαλέστερος για τους άστεγους!
    Τον διέταξαν λοιπόν να μην το ξανακάνει και να κλείσει το υπόγειο του παρά το ότι ο άνθρωπος αυτός ήδη είχε δαπανησει αρκετές εκατοντάδες δολαρια στο να προμηθευτεί υπνόσακους και ότι άλλο θα μπορούσε να κάνει τη ζωή των αστέγων πιο εύκολη
    Η Υπεροντοτητα  κράτος Λοιπόν πνιγμένη από νόμους και χαρτιά με σαπιες υπογραφές σαν ένα ον άνευ εγκεφάλου που είναι  ακολούθησε το γράμμα του νόμου και όχι το πνεύμα του νόμου και στέρησε από τους άστεγους την ευκαιρία για ζωή,,,,
    Κάποια στιγμή πρέπει να κατανοήσουμε αν ο νόμος, ο οποιοσδήποτε νόμος είναι ικανός να τυφλώνει την οποία λογική και συνείδηση και να βάλουμε μία ζυγαριά στο  τι πρέπει να υπακούμε και τι όχι… κανένας νόμος δεν μπορεί να είναι πάνω από την ανθρώπινη ζωή!
    Το ανεγκέφαλο κράτος για να προστατεύσει από κανόνες υγιεινής επέλεξε να στείλει τους άστεγους στο μείον 50 χωρίς το ίδιο να έχει μία λύση για το πού θα πάνε παρά να αφήσει έναν άνθρωπο να κάνει αυτό που τον προστάζει  η συνείδησή του! Και ετσι να υπαρχει ελπιδα να σωθει εστω και μια ψυχη ..!

    katohika.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ