• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

    Viral: Δε θα περπατήσετε ξανά μόνοι σας! Κάμερα «πιάνει» φάντασμα να ακολουθεί ζευγάρι (Vid)

    Δεν υπάρχει ιδιωτική στιγμή, κατά πως φαίνεται, για αυτή την οικογένεια που ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να κάνει βόλτα, την ίδια στιγμή που μια ανατριχιαστική διάφανη φιγούρα την ακολουθεί κατά πόδας. Ή ίσως όχι;

    Το βίντεο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, αναφέρεται ότι καταγράφηκε στην Ισπανία και υποτίθεται πως δόθηκε στη δημοσιότητα από μια οικογένεια, η οποία αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κάμερα στο παράθυρο του σπιτιού της, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα τα μέλη της αισθάνονταν μια «δαιμονική παρουσία ή ένα φάντασμα» να τα ακολουθεί σε κάθε τους βήμα. Λίγες ημέρες αργότερα οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν όταν επιστρέφοντας σπίτι και ελέγχοντας το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα, έντρομοι, διαπίστωσαν ένα αχνό περίγραμμα ανθρώπου να προχωρά μαζί τους λίγα έτρα πιο πίσω.
    Το βίντεο ανέβηκε από το κανάλι στο YouTube με την ονομασία “Huelo el Miedo” (Μυρίζω το φόβο), το  οποίο έχει πάνω από 20.000 συνδρομητές, ενώ το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 190.000 φορές, αν και δεν κατάφερε να πείσει όλους όσους το είδαν.
    Πολλοί επισημάνουν την πιθανότητα το «φάντασμα» να είναι μια αντανάκλαση του άνδρα με το λευκό μπουφάν, καθώς το βίντεο φαίνεται ότι γυρίστηκε πίσω από τζάμι, το οποίο -μεταξύ μας- αποτελεί και τη πιο λογική εξήγηση.



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ