• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

    Η Ελλάδα στα σκουπίδια της ιστορίας;



    • Γράφει ο Μακεδών
    Η κατάσταση της χώρας είναι απελπιστικά τραγική και αν δεν το ομολογούν ακόμη οι συν-Έλληνες είναι γιατί κάτι η μικροαστική τους ηθική ή η άποψη που εκφράζεται μέσα στα σπίτια "τι θα πει ο κόσμος" κρατούν τον πληθυσμό σε ακινησία. Φυσικά πολλά πια πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν π.χ. ο εφιάλτης της ανεργίας χτύπησε πλέον και τις πιο καλές θέσεις στην αγορά. Οι ανακοινώσεις για συλλήψεις ανθρώπων από την οικονομική αστυνομία για χρέη εκατομμυρίων είναι πλέον ρουτίνα καθημερινή αλλά και πια η έκπληξη να δηλώνουν κάποιοι επώνυμοι, την θέση τους στο καθεστώς ανεργίας επί μακρόν.

    Αναρωτιέμαι αν δεν έχουν υποστεί οι Έλληνες ομαδική λοβοτομή ή τι άλλη παρενέργεια που έχει επιδράσει σαν ακυρωτική πράξη σε κάθε σκέψη ή ενέργεια.

    Μέσα σε όλα αυτά έρχονται με ρυθμό απίστευτο δηλώσεις κάθε ευρωπαίου που έχει μια θέση αδιάφορο υψηλή ή χαμηλή σε διάφορους οργανισμούς με δύο όψεις. Στην πρώτη εκφράζεται η βεβαιότητα ότι πτωχεύουμε και η άλλη ότι θα μας κρατήσουν εντός της ευρωζώνης γιατί είμαστε απαραίτητοι.

    Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στον πρωθυπουργό της χώρας και την τριάδα των ανεύθυνων ηγετίσκων ότι δεν είμαστε επαρχία ούτε της Ευρώπης ή της Γερμανίας αλλά ανεξάρτητη χώρα που η προδοτική ανικανότητα των ηγεσιών της την ρήμαξαν σε σημείο ίσως μη αναστρέψιμο. Αυτό τουλάχιστον ας το μεταβιβάσει στους συνομιλητές στην Ευρώπη, για να αποκτήσει και αυτός μια μαρτυρία ότι κάτι είπε υπέρ της χώρας που ηγείται.

    Άλλωστε η Ευρώπη δεν είναι μια ενιαία πολιτική οντότητα αλλά το άθροισμα των επιμέρους κρατών που την αποτελούν . Αν άνοιξε η όρεξη των χρηματοπιστωτικών κάφρων για να κυριαρχήσουν σε όλες τις χώρες με αρχή την χώρα μας και με την γέφυρα της προδοσίας της οικογένειας Παπανδρέου εδώ είμαστε να ξεκαθαρίσουμε τους όποιους λογαριασμούς.

    Ο ελληνικός λαός δεν οφείλει τίποτα και σε κανένα. Φόρτωσαν στις πλάτες του ένα επαχθές χρέος οι οικονομικοί ολιγάρχες και πρέπει σύντομα να ανατραπούν και να τους απογυμνώσουμε από τα κλεμμένα, στέλνοντας αυτούς και τον περίγυρό τους στα τσακίδια της ιστορίας.

    Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους τους συν-Έλληνες δηλαδή το ξεβράκωμα και την εκδίωξη των γενίτσαρων από όλο τον κρατικό μηχανισμό, άλλωστε οι εγκληματίες της τοκογλυφίας στην Θεσσαλονίκη ήταν μια καλή εικόνα για την διακομματική εγκληματική συμπεριφορά τους.

    Οι όποιες ενέργειες πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα πριν η χώρα μας βρεθεί στα σκουπίδια της ιστορίας με ότι τραγικές συνέπειες θα έχει για μας και τα παιδιά μας.



    kostasxan.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ