• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

    Έλαμψε στο Περιστέρι ο Αστέρας, 1-0 τον Ατρόμητο



    Την παρθενική του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Super League πέτυχε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης.

    Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ηςαγωνιστικής της Super League και απομακρύνθηκε από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.

    Το γκολ που χάρισε στους Αρκάδες τη νίκη πέτυχε ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά μόλις στο 9’.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι στο 68’ έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Τάτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

    O αγώνας


    Ορεξάτος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Αστέρας Τρίπολης και με το... καλησπέρα (9ο λεπτό) πήρε το προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ τον Μπαρτολίνι, ο οποίος έπιασε με κεφαλιά το κόρνερ του Ουσέρο και «πάγωσε» το Περιστέρι.

    Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μέχρι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα κενά στην άμυνα του Ατρομήτου και να πάρουν το δρόμο προς τα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας.

    Η πρόθεση των φιλοξενούμενων να κρατήσουν το σκορ στο 1-0 φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

    Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος προσπάθησε να βρει τα ρήγματα στην άμυνα του Αστέρα, αλλά οι παίκτες του δεν ήταν καλοί στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Χακόμπο.

    Μάλιστα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έμειναν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή -με δεύτερη κίτρινη- του Τάτου στο 68'.

    Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι Περιστεριώτες πίεσαν τους Αρκάδες στα τελευταία λεπτά, για να ισοφαρίσουν, ωστόσο η ομάδα του Τσιώλη προστάτεψε το υπέρ της σκορ, πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο φετινό της «διπλό» στη Super League.

    Κίτρινες: Τάτος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Μήτρογλου - Κουρμπέλης Πιπίνης 

    Κόκκινες: Τάτος (68’)

    Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (Αναστασάκος 46'), Τόμας, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν (Γκαρσία 69'), Δημούτσος, Μήτρογλου, Καραγκούνης (Μπρίτο 46').

    Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Πουλίδο, Ράγιος (Φορμίκα 90'), Αλβάρες, Ουσέρο, Σολάκης (Περόνε 56'), Μπρέσκα (Λαδάκης 78').

    Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης



    video εδω zougla.gr


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ