• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

    Ανώτερος και από την παράδοση

    Μετά από 9 χρόνια ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο επί της ΑΕΚ με σκορ 2-0. Εκμεταλλευόμενη την πολύ κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό «διπλό» με το οποίο προσπέρασε την «Ένωση» στην βαθμολογία. 

    Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΚ να χάνει μια σπουδαία ευκαιρία όταν στο 9' μετά την κεφαλιά του Παντελή Καφέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χοσέ Κάρλος χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του πιέζοντας ψηλά την άμυνα της ΑΕΚ, η οποία έδειχνε να σαστίζει κάθε φορά που οι φιλοξενούμενοι περνούσε την μεσαία γραμμή. Κι έτσι φτάσαμε στην φάση του 16' όταν ο Γιώργος Γεωργιάδης βρέθηκε έξω από την περιοχή της ΑΕΚ και με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Αραμπατζή. Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» φέρει ευθύνη καθώς βρισκόταν αρκετά έξω από την εστία του αλλά και οι αμυντικοί του καθώς απλά παρατηρούσαν τον Γεωργιάδη. 

    Στο 29' η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου επιχείρησε να απαντήσει όμως το σουτ του Λεονάρντο μετά από γύρισμα του Λυμπερόπουλου μέσα στην περιοχή κόντραρε στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. 

    Στην επανάληψη ο Νίκος Κωστένογλου πραγματοποίησε διπλή αλλαγή με τους Γκερέιρο και Σιαλμά να παίρνουν τις θέσεις των Χοσέ Κάρλος και Κλωναρίδη. Η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της όμως η δυσκολία στην ανάπτυξή της ήταν φανερή με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Γλύκου. Μόλις στο 46' η ΑΕΚ είχε και δεύτερο δοκάρι το οποίο έκανε ο Λυμπερόπουλος με το χέρι με τον διαιτητή να μην βλέπει την παράβαση.

    Την ώρα που η ΑΕΚ αδυνατούσε να φτάσει στην ισοφάριση ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευτικέ για ακόμα μια φορά την άμυνα-παιδική χαρά των γηπεδούχων και ο Αθανασιάδης έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Λάζαρ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 «σφραγίζοντας» την μεγάλη νίκη του «δικεφάλου»» του Βορρά. 

    Στο 62' ο Νίκος Κωστένογλου έκλεισε τις αλλαγές του καθώς ο Γεωργέας υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και ο Φαμπιάν Βάργκας τον αντικατέστησε.
    Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, δήλωσε: «Δεν είχαμε καθόλου καλή απόδοση. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Μετά το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε την ψυχραιμία μας και μοιραία δεχτήκαμε την ήττα». 


    ΠΗΓΗ: 
    www.pamesports.grreal.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ