• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

    Ο Τοτσέ...μίλησε, ο Παναθηναϊκός...γλίτωσε - Ξανά στο +5 οι "πράσινοι"


    Ο Παναθηναϊκός πήρε την έκτη συνεχόμενη νίκη του στη Σούπερ Λίγκα, 5 εκ των οποίων έχουν έρθει με το "φτωχό" αλλά πολύτιμο 1-0 και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τον Ολυμπιακό. Η Δόξα απέδειξε ότι αποτελεί εμπόδιο για τους "μεγάλους" αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κάνει τη... ζημιά. Επιστροφή Χριστοδουλόπουλου μετά από 197 ημέρες.
    Οι "πράσινοι" δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε από το να πάρουν το τρίποντο που τους έφερε και πάλι στο +5 από τον Ολυμπιακό. Ο Τοτσέ με το γκολ του στο 58' λύτρωσε την ομάδα του.

    Η απουσία του Λέτο αλλά και του κόσμου από τις εξέδρες του Καυτανζογλείου επηρέασαν τον Παναθηναϊκό που πάντως θα μπορούσε να είχε ανοίξει νωρίς το σκορ. Στο 4ο λεπτό ο Τοτσέ έφυγε από κανονική θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία του υποδεικνύοντας τον Ισπανό σε θέση οφσάιντ.

    Οι πράσινοι δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος. Η Δόξα με τη συνταγή που πήρε το 0-0 από τον Ολυμπιακό, έκλεισε τους χώρους προς την περιοχή του Σέρεμετ και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

    Σε μία τέτοια στο 20' έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Παπαδόπουλος με εξαιρετικά πάσα έψαξε τον Κυβελίδη μέσα στην περιοχή αλλά ο Καρνέζης  με αποτελεσματική έξοδο απομάκρυνε τον κίνδυνο.

    Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ήρθε στο 36'. Ο Ζέκα με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Κλέιτον απέναντι στον Σέρεμετ όμως ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ αφού ο Σικαλιάς πρόλαβε να κάνει το τάκλιν.

    Στο δεύτερο μέρος, ο Κατσαβάκης πραγματοποίησε 2 αλλαγές όμως η ομάδα του παρουσίασε μεγαλύτερες αδυναμίες σε σχέση με το πρώτο.

    Ο Παναθηναϊκός έψαξε το τέρμα και το βρήκε στο 58' με τον Τοτσέ. Ο Κουίνσι με ωραία σέντρα βρήκε τον Ισπανό που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για πέμπτη φορά στη Σούπερ Λίγκα.

    Οι Δραμινοί δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και το τριφύλλι με ευκολία κράτουσε το μηδέν. Μάλιστα στο 73΄ο Τοτσέ έχασε απίστευτη ευκαιρία να... τελειώσει το ματς όταν από τη μικρή περιοχή μετά την πάσα του Κουίνσι έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Σέρεμετ.

    Εκτός από τη νίκη ο Παναθηναϊκός κρατάει και την επανεμφάνιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που αγωνίστηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, μετά από εξάμηνη απουσία.

    Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Αραβίδης (70' Κάπελ), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακάρι (46' Σοϊλέδης), Ουέλινγκτον, Κυβελίδης (46' Βάντερσον).

    Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Τοτσέ, Κουίνσι (85' Χριστοδουλόπουλος), Ζέκα (69' Μαρίνος), Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Βύντρα, Κατσουράνης (77' Μαυρίας), Κλέιτον



    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ