• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

    "Τορπίλη" στην Μπάρτσα - "Αγκαλιά" με τον τίτλο η Ρεάλ


    Η Μπαρτσελόνα πέταξε ακόμα δύο βαθμούς μένοντας στο 0-0 με την Βιγιαρεάλ και έδωσε την ευκαιρία στην Ρεάλ Μαδρίτης να ξεφύγει με 7 βαθμούς μετά τη νίκη της επί της Σαραγόσα με 3-1.
    Καθοριστική στη "μάχη" για τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβισιόν ήταν η 20η αγωνιστική  καθώς μετά το νέο στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα και τη νίκη της Ρεάλ  θα πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα για να μην στεθφούν πρωταθλητές ο Μουρίνιο και η... παρέα του.

    Η "βασίλισσα" για ακόμα μία φορά την φετινή σεζόν βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Λαφίτα να ανοίγει το σκορ για την Σαραγόσα στο 11΄. Ωστόσο ξανά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει με σχετική ευκολία τη νίκη. Οι Κακά, Ρονάλντο και Οζίλ είχαν διαμορφώσει το τελικό σκορ μέχρι το 56΄, πανηγυρίζοντας μία ακόμα νίκη.

    Λίγο αργότερα, τους βρήκε ακόμα ένας καλύτερος λόγος για να πανηγυρίζουν. Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με την Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ και η διαφορά αυξήθηκε στους 7 βαθμούς. Με δεδομένη την διαφορά που έχουν από τις υπόλοιπες ομάδες, η Ρεάλ βρίσκεται μια "ανάσα" από τον τίτλο καθώς ακόμα και αν ηττηθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι  θα πρέπει να κάνει άλλες δύο γκέλες και ταυτόχρονα οι Καταλανοί να κερδίσουν όλα τα ματς.

    Υπενθυμίζεται πως εκτός της ήττας από την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ δεν έχει κερδίσει μόλις δύο από τα υπόλοιπα 19 παιχνίδια που έχει δώσει. 

    Για την Μπαρτσελόνα αυτή ήταν η έβδομη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, με τις έξι να είναι μακριά από την Βαρκελώνη.



    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ