• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

    anilikoi-1-nai

    Η εγκληματικότητα, η μόνη παράμετρος στην Ελλάδα που έχει αυξητικό ρυθμό, θα καταργήσει και τα κάλαντα. Τρομοκρατημένοι γονείς από τα περσινά επεισόδια, δεν άφησαν τα παιδιά τους να βγουν στους δρόμους για να πουν τα κάλαντα.
    Μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές των παιδιών για τέσσερα πιτσιρίκια στην Πάτρα μετατράπηκε σε εφιάλτη. Είχαν βγει για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα όταν δέχθηκαν την επίθεση τεσσάρων ληστών, που μάλιστα δεν δίστασαν να τα απειλήσουν με ένα μαχαίρι. Δράστες της ληστείας τέσσερις Ρομά, ηλικίας από 19 έως 12 ετών.
    Οι δράστες άρπαξαν 12 ευρώ καθώς και ένα μουσικό όργανο που είχαν οι ανήλικοι και διέφυγαν. Λίγο αργότερα, ωστόσο, οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.
    Για να ήμαστε όμως απόλυτα σωστοί, κάλαντα ακούσαμε από παρέες μουσουλμάνων και μάλιστα μερικούς ντυμένους αγιοβασίληδες. Θρίαμβος της πολυπολιτισμικότητας.
    Στην Πάτρα όμως είχαμε και συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών. Εκατό περίπου Αφγανοί άρχιζαν να φωνάζουν «Ιταλία» επιδιώκοντας να επιβιβαστούν σε πλοία της γραμμής. Στην περιοχή υπήρχαν και αλλοδαποί άλλων εθνικοτήτων με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Οι λαθρομετανάστες κρατούσαν ξύλα και αντάλλαξαν και γρονθοκοπήματα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ