• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

    Νίκη ρουτίνας με πρωταγωνιστές τα νιάτα… (video)



    Το νέο αίμα διέπρεψε στο Καραϊσκάκη και η Ελλάδα έκανε το αυτονόητο απέναντι στη Μάλτα (3-1), επιστρέφοντας στην κορυφή του ομίλου με 14 βαθμούς σε έξι αγώνες. Ο Γιάννης Φετφατζίδης πέτυχε δύο γκολ με τη φανέλα της εθνικής, ενώ το τρίτο το σημείωσε ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό και νυν άσος της κυπελλούχου Γερμανίας Σάλκε Κυριάκος Παπαδόπουλος, συνδυάζοντας ιδανικά την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική.


    Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μπήκε δυνατά στο Καραϊσκάκη και στο 2 το σουτ το Σωτήρη Νίνη πέρασε λίγο άουτ, ενώ το 6 η προβολή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεν κατέληξε στα δίχτυα του Χογκ. Δύο λεπτά αργότερα, όμως η Ελλάδα έφτασε στο 1-0 με υποδειγματικό πλασέ του Φετφατζίδη από συνδυασμό των Νίνη, Κατσουράνη. Στο 13 ο Χογκ στέρησε από τον σκόρερ το 2-0, το οποίο έγινε γεγονός στο 26.



    Από φάουλ του Γιώργου Καραγκούνη ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην επιστροφή του στο γήπεδο του Ολυμπιακού σκόραρε με κεφαλιά και έγινε ο 31ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της εθνικής, ο οποίος συνδυάζει με γκολ το ντεμπούτο του στην αντρών. Στο 30 η κεφαλιά του Βασίλη Τοροσίδη από λάθος έξοδο του Χογκ πέρασε άουτ, ενώ στο 44 το γκολ του Μιφσούντ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Στο 45 ο Νίνης δεν μπόρεσε να γράψει το 3-0 και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 54 με τον μόνιμο σκόρερ τους Μιφσούντ από μπαλιά του Μπαχάντα.


    Στο 60, μάλιστα, λίγο έλειψε να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως το φοβερό σουτ του Κοέν τράνταξε το δεξί δοκάρι του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος όπως και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική. Και αντί για το 2-2 στο 63 έγινε το 3-1 από σέντρα του Σαλπιγγίδη, λάθος απόκρουση του Χογκ και πλασέ του «Φέτφα» σε κενή εστία.


    ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Κωνσταντόπουλος, Σπυρόπουλος, Μόρας, Κ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (Καφές 70), Φετφατζίδης, Νίνης (Χριστοδουλόπουλος 79), Σαλπιγγίδης.


    ΜΑΛΤΑ (Τζον Μπούτιγκεγκ): Χογκ, Καρουάνα, Σιμπέρας, Ανγκους, Ρ. Φένεχ, Μπογκντάνοβιτς (Κοέν 59), Μπρίφα, Μιφσούντ, Χάτσινσον (Φένεχ 80), Σκέμπρι, Μπαχάντα (Φάιλα 80).


    πηγή

    Το 1-0 από τον Φετφατζίδη:



    Το 2-0 από τον Κ.Παπαδόπουλο:


    Το 2-1 από τον Μιφσούντ:


    Το 3-1 από τον Φετφατζίδη:





    video

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ