• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

    «Το Μανιφέστο της Ελληνοφρένειας»


    Από αυτήν τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 13.00 με 14.00 το μεσημέρι η "Ελληνοφρένεια" κάνει...έφοδο στον Real Fm 97.8. Ολόκληρο τον Ιούνιο η πιο πετυχημένη σατιρική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου θα μεταδίδεται αποκλειστικά από τη συχνότητα του Real Fm.


    «Διαβάστε το Μανιφέστο της Ελληνοφρένειας»

    Ήταν ο βασικός όρος του ΔΝΤ: «Η 5η δόση θα δοθεί μόνο αν η Ελληνοφρένεια πάει στον Real Fm» (το σχετικό έγγραφο βρέθηκε στα προσωπικά αντικείμενα του Στρος Καν, ποτισμένο από γενετικό υλικό Βλ. σχετικό φάκελο CIA).

    Το αίτημα, όπως ήταν αναμενόμενο, βρήκε πρόθυμο τον πρόεδρο της μη κυβερνητικής οργάνωσης, «μνημόνιο 2011», Γιώργο Π. ο οποίος έσπευσε πρώτος να ανακοινώσει την έλευση της ελληνοφρένειας στην Μαδρίτη, (μπερδεύοντας τον Real με την Real), συγχαίροντας μάλιστα και τον ισπανό πρωθυπουργό Θαπατέρο, για το νέο απόκτημα, με σχετικό τηλεγράφημα (βλ. Σχετικό φάκελο CIA).

    Σαν να μην έφτανε το ΔΝΤ, ήρθε και η Κομισιον και με σχετική οδηγία στο κλασικό δίλημμα βουνό ή θάλασσα, συστήνει βουνό. Έτσι
    αυτή τη δύσκολη εποχή αναγκαστήκαμε να διακόψουμε, την προηγούμενη συνεργασία μας, και να επιλέξουμε το Μαρούσι από το Φάληρο.

    Η επιλογή μας αυτή έτυχε και πάλι της θερμής εγκρίσεως του προέδρου του συλλόγου «mountain bike 2011» Γιώργο Π. για ευνόητους λόγους. (βλ σχετικό φάκελο CIA).

    Η ευρωπαϊκή τράπεζα δεν είχε κάποια τρελή απαίτηση, για την έλευση μας στον Real Fm, παρά μόνο να απολυθούν 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι, ή στην καλύτερη περίπτωση να πωληθούν μαζί με 100 παραλίες, κάτι που βρήκε ενθουσιώδη στήριξη από τον πρόεδρο του συλλόγου κτηματομεσιτών Αθήνας, Γιώργο Π., μπερδεύοντας τον Real Fmμε το Real Estate (βλ. σχετικό φάκελο CIA).

    Κάπως έτσι γράφεται η ιστορία στις μέρες μας και κάπως έτσι θα την γράφουμε και εμείς από τον Σεπτέμβριο καθημερινά στον αέρα του Real Fm 97.8, θεού θέλοντας και Moody’s επιτρέποντος.

    Μέχρι τότε αποκρυπτογραφούμε την ιστορία που γράφεται στις πλατείες.

    Μετά τιμής

    Θύμιος Καλαμούκης - Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης



    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ