• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

    "Η BILDEBERG ΘΕΩΡΕΙ NEKΡH ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ"

    1664005


    Η φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Bildeberg, όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή, θα είχε στην ατζέντα της και την κατάσταση της Ελλάδας. Δημοσίευματα του διεθνούς Τύπου, τονίζουν πως τα μέλη της Λέσχης θεωρούν "νεκρή" την Ελλάδα και πως δεν υπάρχει περίπτωση ανάκαμψής της και γι'α υτό το λόγο, οι παγκόσμιο ηγέτες, της προσθέτουν "χρέος", πάνω στο ήδη υπέρογκο χρέος.
    Την Τρίτη, ένας Ισπανός ερευνητής αποκάλυψε μέρος του περιεχομένου των συζητήσεων, όπου μεταξύ άλλων τονίζεται πως το πρόβλημα της Ελλάδας αναδεικνύει προβλήματα και στην παγκόσμια οικονομία.
    Επίσης, γράφει πως, για να διατηρηθεί η πυραμίδα και να μην καταρρεύσει μία χώρα, ακολουθείται το σύστημα "Ponzi", το οποίο μοιάζει με "μυστικό" καζίνο του Λας Βέγκας και είναι απαρίτητο προκειμένου να μην υπάρξει όξυνση της οικονομικής κατάστασης μιας χώρας.
    Μάλιστα, σε μια "εμπιστευτική" πληροφορία, γίνεται λόγος πως, το 2012, η ανεργία στην Ελλάδα θα φθάσει το 25%, ενώ η ΕΚΤ εκβιάζει τη χώρα μας, προκειμένου να βγει από το ευρώ, κάτι που έχει ήδη αρχίζει να συζητιέται. Χαρακτηριστικά λέγεται πως η "Παγκόσμια Ελίτ θέλει να ξεοφορτωθεί την Ελλάδα, υπσοχόμενη δήθεν βοήθεια, για να σωθεί".

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ