• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

    SOS - ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    taxcut


    Δυστυχώς οι περισσότεροι, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα μόνα υγιή έσοδα του κράτους είναι αυτά που οι έντιμες επιχειρήσεις πληρώνουν με την μορφή φόρων.
    Τα υπόλοιπα προέρχονται από δάνεια. Οι έντιμες επιχειρήσεις όμως κινούνται μέσα σε ένα ναρκοπέδιο και επειδή οι έντιμες επιχειρήσεις από πίσω έχουν έντιμους επιχειρηματίες, εκείνος που ριψοκινδυνεύει στο ανώμαλο και μαρξιστικό φορολογικό και εργασιακό καθεστώς της Ελλάδος είναι ο επιχειρηματίας.
    Αν δεν υπάρχουν οι έντιμες επιχειρήσεις δεν θα υπάρχουν οι θέσεις εργασίας, ούτε οι μισθοί που αποφέρουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στο κράτος,
    Αν ο φορολογικός νόμος, που θα έβγαινε τον Οκτώβριο και θα αντικαθιστούσε τον "σίγουρα σταθερό" νόμο του περυσινού Απριλίου, συνεχίσει να φορολογεί με  45% ή ακόμη και 30% τις επιχειρήσεις, τότε με απλά και ξάστερα λόγια να ξέρουν όλοι, ότι το σύνολο σχεδόν των υγειών εταιρειών της Ελλάδος θα μετακομίσει στις βαλκανικές χώρες.
    Το ίδιο θα κάνουν και οι επιχειρηματίες, που θα αυτοεξοριστούν και θα ζουν τις οικογένειές τους φτηνότερα και καλύτερα και έξω από το ανώμαλο τρελοκομείο που έχουν επιβάλει στην Ελλάδα τα ΜΜΕ.
    Σε τέτοια περίπτωση, θα ξέρουμε όλοι ότι όλα έγιναν για να διαλυθεί η Ελλάδα οικονομικά. Όπως έφυγαν οι εφοπλιστές λόγω της κομπλεξικής και μαρξιστικής φορολογίας παλαιότερα, έτσι θα φύγουν και όλες οι επιχειρήσεις τώρα. Όλα θα έχουν γίνει για να έρθουν οι πολυεθνικές της νέας τάξης και να τα πάρουν όλα τζάμπα.
    Τελεία και παύλα. Να δούμε ποιος θα πληρώνει τότε τα ταμεία ανεργίας εκείνων που θα δουλεύουν μαύρα στις μαύρες δουλειές των απατεώνων που θα μείνουν εδώ και θα αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των εναπομεινάντων, γιατί, μόνο οι απατεώνες δεν ενδιαφέρονται για το ύψος των φόρων.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ