• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

    ΠΑΟΚ - Καβάλα 0-2

    Νικουλάε

    Σε ένα παιχνίδι με πολύ ρυθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και αρκετές φάσεις (κυρίως για τους φιλοξενούμενους) η ομάδα της Καβάλας έφυγε με τους τρεις βαθμούς και ξεπέρασε τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία.

    Οι παίκτες του Χένρι Κάσπερτσακ έπαιξαν πολύ έξυπνο ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα του Μάριους Νικουλάε πήραν μία ιστορική νίκη, αφού η Καβάλα δεν είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ στα τελευταία 18 ματς!
    Από το παιχνίδι δεν έλειψαν φυσικά και τα απρόοπτα. Το παιχνίδι καθυστέρησε περίπου 6 λεπτά λόγω της διαμαρτυρίας των φίλων του ΠΑΟΚ, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα Καρντόσο και Ονουάτσι... στράβωσαν με την αλλαγή τους.

    Μάλιστα ο Νιγηριανός βγήκε 40 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, παρόλα αυτά φώναζε στον προπονητή του! Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν σε κακή μέρα και αρκετά κουρασμένος, ενώ έγιναν πολλά λάθη από τα άκρα.

    Στοιχεία αγώνα

    Γήπεδο: Τούμπας
    Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
    Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Τρύφων (Δράμας)
    4ος: Γιάχος (Χίου)
    Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

    ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ (Ίβιτς 46'), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιερινία, Σνάουτσερ (Λίνο 65'), Τσουκαλάς (Αθανασιάδης 65'), Ετό.

    Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πέρτζελ, Ρίος, Νικουλάε, Καρντόζο (Ντικρόκ 32'), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι (Σιόντης 90'). Αμπντούν.

    Σκορερ: Νικουλάε (σουτ 37'), Ρίος (σουτ 37').

    Καρτες: Καρντόσο (κίτρινη 10'), Ετό (κίτρινη 13'), Ντουγκλάο (κίτρινη 26'), Νικουλάε (κίτρινη 40'), Πέρτζελ (κίτρινη 45'), Χργκοβιτς (κίτρινη 54').


    Το πρώτο ημίχρονο...

    Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει καθώς αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν ειρηνικά στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας πανό, τα οποία έγραψαν συνθήματα υπέρ των φίλων του Δικέφαλου που βρίσκονται στην φυλακή.

    Άλλο ένα απρόοπτο ήταν η εμφάνιση ενός ανθρώπου ντυμένου ως παππά, ο οποίος έκανε τον γύρο του γηπέδου. 



    Τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε και η αλήθεια είναι πως είχε αρκετό ρυθμό στα πρώτα του λεπτά, με τις δυο ομάδες να φεύγουν γρήγορα στις αντεπιθέσεις πότε με τον Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ, πότε με τον Αμπντούν η Καβάλα.

    Νευράκια και ευκαιρίες...

    Ο γρήγορος ρυθμός είχε και ως αποτέλεσμα να γίνουν κάποια σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα Ντιέ και Ετό να τα πουν σε κάπως πιο έντονο ύφος σε κάποια φάση στο πρώτο εικοσάλεπτο.

    Η πρώτη ευκαιρία στο ματς έγινε για την Καβάλα στο 19ο λεπτό, όταν ο Ντιέ έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Αμπντούν μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να κάνει καλό κοντρόλ και έτσι πέρασε η φάση χωρίς κάτι ανησυχητικό για τον ΠΑΟΚ.

    Ο Δικέφαλος απάντησε τρία λεπτά αργότερα και έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ. Ο Χργκοβιτς γύρισε λάθος στον Γκαλίνοβιτς με αποτέλεσμα ο Ελ Ζαρ να προλάβει και να κάνει ένα πλασέ, με την μπάλα να πηγαίνει αργά και βασανιστικά στα δίχτυα. Τελευταία στιγμή όμως άλλαξε πορεία και πήγε άουτ! Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φώναξαν για πέναλτι, καθώς ο Γκαλίνοβιτς φαίνεται να ακούμπησε λίγο τον Ελ Ζαρ.

    Νευράκια νο.2 και γκολ!

    Στο 32ο λεπτό είχαμε μία περίεργη φάση. Ο Καρντόσο βγήκε (υποτίθεται) ως αναγκαστική αλλαγή, όμως ο Αργεντινός δυσανασχέτησε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να φύγει κατευθείαν για τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια πάντως ξαναγύρισε...

    0-1: Η Καβάλα πάντως κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με τον Μάριους Νικουλάε. Ο Αμπντούν γύρισε ωραία από τα αριστερά στον Ρουμάνο άσο ο οποίος άδειασε δυο αμυντικούς και γύρισε πολύ ωραία το σώμα του. Στη συνέχεια έκανε δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κρέσιτς.

    Το δεύτερο ημίχρονο....



    Η επανάληψη ξεκίνησε με την ομάδα της Καβάλας να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά απειλούσε μόνο με κάποια σουτ του Ίβιτς, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

    0-2: Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΠΑΟΚ ήρθε και δεύτερο γκολ για την ομάδα της Καβάλας, που έπαιζε πολύ έξυπνο ποδόσφαιρο. Ο Ονουάτσι κινήθηκε ωραία από τα δεξιά και γύρισε την μπάλα στον Ρίος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και προς τα μέσα. Ο Αργεντινός έκανε το σουτ και νίκησε τον Κρέσιτς που άργησε να πέσει.

    Η Καβάλα έφτασε κοντά στο 0-3 στο 71ο λεπτό, όταν Αμπντουν και Νικουλάε συνδυάστηκαν πολύ ωραία, με τον Ρουμάνο να κάνει το σουτ και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς. Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έκανε νέο λάθος με αποτέλεσμα ο Ονουάτσι να βρεθεί φάτσα με τον Κρέσιτς, με τον Κροάτη κίπερ να διώχνει!

    Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και η αναμέτρησης με την Καβάλα να παίρνει τους τρεις πόντους και τον ΠΑΟΚ να μένει προσωρινά εκτός πλέι οφ.

    ΠΗΓΗ: sport24.gr

    Τα γκολ από το ΠΑΟΚ – Καβάλα 0-2 





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ