• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

    19 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 8 ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...

    Στους 19 ανέρχεται ο αριθμός των Ελλήνων που βρίσκονται εγκλωβιμένοι στην Σαχάρα.Πρόκειται για 8 Ελλαδίτες και 11 Κύπριους που εργάζονταν σε Κυπριακή εταιρεία νότια της Βεγγάζης. Η πολιτική ηγεσία έχει αποτύχει ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ στον επαναπατρισμό τους, επιδεικνύοντας την απόλυτη αδυναμία τους να καταστρώσουν οποιοδήποτε σχέδιο.

    Όμως δεν είναι επικίνδυνοι μόνο γιατί είναι άχρηστοι αλλά και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. Γιατί πως αλλιώς μπορεί χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι μιλάνε για 8 Έλληνες ενώ στην πραγματικότητα είναι 19; Δηλαδή για το ΥΠΕΞ οι Κύρπιοι δεν είναι Έλληνες... Το ξέρουμε ότι τα σκυλιά δεν έχουν έχουν Εθνική συνείδηση αλλά το εκφρζουν και με τόσο επίσημο τρόπο, με τα ελεγχόμενα καθεστωτικά μέσα να τους ακολουθούν και να τους αντιγράφουν;

    Στην Λιβύη οι σγαφές συνεχίζονται αφού όλοι επιτίθονται σε όλους και τη λύση για τον απεγλοβσιμό μπορεί να δώσει μόνο στρατιωτικός σχεδιασμός και επιχείρηση ΣΗΜΕΡΑ και όχι αύριο αν δεν θέλουμε να γυρίσουν πίσω 19 φέρετρα τυλιγμένα στην γαλανόλευκη και όχι 8 όπως μάς λένε οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!



    ΠΗΓΗ: http://www.stoxos.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ