• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

    Super League: Λάρισα – Άρης 2-2 (video)


    Απίστευτη εξέλιξη και χιτσοκικό φινάλε είχε ο αγώνας στο «AEL FC ARENA» μεταξύ του Άρης και της Λάρισας. Οι δύο ομάδας ήρθαν ισόπαλες 2-2, αν και στο 90 το σκορ ήταν 1-1. Ένα γκολ του Raul Bobadilla και ένα του Romeu στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, που δεν ευχαριστεί κανέναν, αφού η μεν Λάρισα παραμένει προτελευταία και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, ο δε Άρης έμεινε ακόμα πιο πίσω από τις ομάδες που διεκδικούν μαζί με αυτόν είσοδο στα play off.
    Το ρυθμό η Λάρισα, την γκολάρα ο Άρης
    Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία κυρίως από τα αριστερά με τον Tshibamba να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα πρώτα λεπτά και να δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Κρίστι Βαγγέλη. Ο αγώνας ήταν… φωτιά και για την ΑΕΛ η νίκη ήταν μονόδρομος. Τελικά η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 14’. Ο Metin γέμισε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, όπου βρέθηκε μόνος του ο Cousin και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη, που έπιασε την πρώτη κεφαλιά του Γκαμπονέζου.

    Αμέσως μετά ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Τελικά οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν και έφεραν το ματς στα ίσια με τον μακρινό κεραυνό του Pereira, ο οποίος με ξερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ των Θεσσαλών.
    Το… ζουμί στις καθυστερήσεις
    Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να κυνηγήσουν τη νίκη, αφού καμία δεν ήταν ευχαριστημένη μόνο με τον πόντο. Το παιχνίδι άνοιξε και ο ρυθμός ανέβηκε. Όμως το γκολ δεν ερχόταν για κανέναν από τους δύο.  Οι κίτρινοι είχαν κορυφαίο τον Bobadilla που όμως ήθελε μία… μπάλα μόνος του. Πάντως ο… ατομισμός του Αργερντίνου «δικαιώθηκε» στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο επιθετικός του Άρη πήρε την μπάλα μετά από λάθος της άμυνας της Λάρισας κινήθηκε παράλληλα με την περιοχή του Τσοντοφάλσκι και την κατάλληλη στιγμή σούταρε με το σουτ του να κοντράρει στον Ταλ και να καταλήγει στα δίχτυα. Οι κίτρινοι όμως θεώρησαν πως ο αγώνας είχε λήξει. Και το πλήρωσαν… Στις καθυστερήσεις ο Romeou νίκησε τον Σηφάκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έφερε το ματς και πάλι στην ισοπαλία.
    Οι συνθέσεις:
    Λάρισα: Contofalsky, Μελίσσης (79′ Ρέντζας), Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Tall, Cousin, Abubakari (31′ Iglesias), Metin (71′ Kuljić), Pancrate, Tshibamba, Romeu
    Αρης: Σηφάκης, Neto, Cesarec, Faty, Michel (65’ Καζναφέρης), Μενδρινός (81’ Castillo), Παπαζαχαρίας, Bobadilla, Λαζαρίδης, Βαγγέλη, Pereira (89’ Πρίττας)
    Τα γκολ της αναμέτρησης Λάρισα – Άρης:




    ΠΗΓΗ: sportena.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ