• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

    Αγρίνιο Ασυνείδητοι κάνουν πλάκα με αυτοκτονίες λόγω κρίσης

    Έχει χαθεί πια ο λογαριασμός με τους δεκάδες επιχειρηματίες σε όλη τη χώρα, που βάζουν τέλος στη ζωή τους πνιγμένοι από τα χρέη και τις υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι εντελώς απάνθρωποι, οι δεν διστάζουν να κάνουν… πλάκα με τις τραγικές ιστορίες των ανθρώπων αυτών που καταφεύγουν στον θάνατο επειδή βλέπουν αδιέξοδα ολόγυρά τους!

    Τελευταίο θύμα των επιπτώσεων της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται όλη η χώρα, ήταν ένας 45χρονος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών που κάποτε διατηρούσε μια ανθηρή επιχείρηση στον χώρο της οικοδομής. Πολύ καιρό τώρα, όμως, ο τομέας του έχει βυθιστεί στο τέλμα της κρίσης και η οικονομική του κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

    Την ώρα που στο Αγρίνιο όλοι ετοιμάζονταν να «τσικνίσουν», η κακή ψυχολογική του κατάσταση λόγω των χρεών τον «έπνιξε» και πήρε την μοιραία απόφαση. Πήρε μια καραμπίνα, πήγε με το αυτοκίνητο του έξω από το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Καμαρούλα και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκεί τον βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα στα οποία είχε αφήσει σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον έκαναν να φτάσει στη σκληρή απόφαση.

    Την επόμενη κιόλας ημέρα, στο Αγρίνιο «φούντωσαν» οι φήμες για τουλάχιστον άλλες δύο απόπειρες αυτοκτονίας και από άλλους επιχειρηματίες οι οποίοι επίσης ήταν θύματα της κρίσης! Το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να είναι τόσο αναίσθητος, ώστε να ξεσηκώνει τον κόσμο για να δει αν οι δικοί τους άνθρωποι είναι καλά ή όχι, σε μια περίοδο όπου το κακό φαντάζει πιο πιθανό;



    ΠΗΓΗ: protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ