• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

    "H ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"-ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ VANGA;

    101449


    Στις 31 Ιανουαρίου του 2011, η "θρυλική" Βουλγάρα μάντης, Vanga θα γιόρταζε τα 100 χρόνια της. Η Vanga έγινε παγκοσμίως γνωστή για τις απίστευτα ακριβείς προφητείες, που έκανε σε πολλούς τομείς, όπως της πολιτικής.
    Το ενδιαφέρον της Vangelia Pandeva Dimitrova στην πολιτική δεν ήταν τυχαίο. Γεννήθηκε σε έδαφος, που αποτελούσε μήλο της έριδος, για χρόνια, μεταξύ Τουρκίας, Ελλάδας, Βουλγαρίας και Σερβίας.
    Η Vanga εγκαταστάθηκε στο Πέτριτς της Βουλγαρίας, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 και η φήμη της διαδόθηκε πολύ γρήγορα σε όλη τη Βουλγαρία, ώσπου μια μέρα την επισκέφτηκε ο βασιλιάς Μπορίς III.
    Η Vanga προειδοποίησε το βασιλιά, για τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στον πόλεμο, αλλά οι Βούλγαροι πολιτικοί δεν την άκούσαν: Προσχώρησαν στο Χίτλερ και στη συνέχεια βρέθηκαν μεταξύ των ηττημένων. Μόνο υπό την αιγίδα της μεταπολεμικής ΕΣΣΔ, κατάφερε να σωθεί από τον εδαφικό διαμελισμό.

    Οι Βούλγαροι πολιτικοί, ιο οποίοι επισκέφθηκαν την Vanga, άκουσαν τις "προφητείες" της, προς τους ομολόγους τους άλλων χωρών. Ως αποτέλεσμα, έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Ο κατάλογος των εκδηλώσεων, τις οποίες προέβλεψε με τόση ακρίβεια, είναι πραγματικά εντυπωσιακός.
    Σήμερα, πολλοί Ρώσοι aναρωτιoύναι, αν οι προφητείες της, για τη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, κάποια μέρα. Το 1979, κατά τη συνάντησή της με τον συγγραφέα Valentin Sidorov, η Vanga δήλωσε τα εξής:
    "Όλες οι χώρες θα αποψυχθούν, σαν πάγος, μόνο μία θα παραμείνει άθικτη - η δόξα της Ρωσίας. Πολλοί θα είναι θύματα. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Όλοι θα εκτοπιστούν από τη Ρωσία και μόνο αυτή θα διατηρηθεί και θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου".

    Πριν από το θάνατό της το 1996, η Vanga προέβλεψε λαμπρό μέλλον για τη Ρωσία και πάλι. Σύμφωνα με τη Βουλγάρα μάντη, η Ρωσία θα είναι η μόνη υπερδύναμη του κόσμου. Ειδικοί υπολογίζουν ότι το 68% των προφητειών της, έχει γίνει πραγματικότητα.
    Μπορούμε μόνο να περιμένουμε και να δούμε αν άλλες προφητείες της, θα γίνουν πραγματικότητα ή όχι.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ