• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

    Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τα επεισόδια σε βάρος των γιατρών

    Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με ανακοίνωση της καταδικάζει τον προπηλακισμό από δυνάμεις των ΜΑΤ, των Νοσοκομειακών Γιατρών (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.), των Γιατρών του Ι.Κ.Α. (Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π.Ι.Κ.Α.), καθώς και μελών των Ιατρικών Συλλόγων Αθήνας και Πειραιά στον χώρο του Υπουργείου Υγείας, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνδικαλιστών.

    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η «Η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. (νοσοκομειακοί γιατροί), η Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π.Ι.Κ.Α. (Γιατροί του Ι.Κ.Α.) και οι Ιατρικοί Σύλλογοι που βρίσκονται σε συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση και το οποίο διευρύνει την εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Υγείας.
    Σήμερα πραγματοποίησαν ειρηνικό διάβημα διαμαρτυρίας στο Υπουργείο, ζητώντας συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό. Στην προσπάθειά τους όμως να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους σε αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου, δέχθηκαν την αναίτια και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ.

    Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό να προσέλθουν άμεσα σε διάλογο με τους γιατρούς και να σταματήσουν τη στοχοποίηση και τον προπηλακισμό κάθε απεργιακής κινητοποίησης, ιδίως όταν αυτή έχει στον πυρήνα της την υπεράσπιση του δημόσιου και καθολικού χαρακτήρα της Υγείας».



    ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=249386&cid=4

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ