• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

    Σοκ και δέος… Ο σύζυγος είχε 47 ερωμένες!

    Πίστευε ότι είχε βρει τον έρωτα της ζωής της όταν μέσα από ιστοσελίδα γνωριμιών ένας άνδρας από την Κένυα την προσέγγισε, την φλέρταρε και στο τέλος την κατέκτησε.
    Η 61χρονη Τζούντιθ Στίλγουελ πίστεψε στα λόγια του 62χρονου Όβι Ελίας όταν της μιλούσε για παντοτινή αγάπη και έπειτα από τρία χρόνια σχέσης οι δύο τους παντρεύτηκαν.
    Η συνταξιούχος δημόσια υπάλληλος νόμιζε πως ζούσε ένα όνειρο, έπειτα από τον δύσκολο χωρισμό της από τον πρώτο της σύζυγο. Ωστόσο, αργότερα ανακάλυψε την πικρή αλήθεια για τον… άνδρα της ζωή της.
    Σύμφωνα με την ίδια ο Ελίας όχι μόνο την απατούσε, αλλά διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με 47 ερωμένες που βρίσκονταν σε ολόκληρο τον κόσμο. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Στίλγουελ διαπίστωσε πως όσα χρόνια διατηρούσε σχέση με τον 62χρονο, ουσιαστικά τον χρηματοδοτούσε για να πραγματοποιεί τα… ερωτικά ταξίδια.
    Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος η γυναίκα ενίσχυσε οικονομικά την οικογένειά του στην Κένυα καθώς σε ένα ταξίδι του ζευγαριού είδε σε τι άθλιες συνθήκες ζούσαν οι δικοί του. Έτσι, δαπάνησε αρκετές χιλιάδες βρετανικές λίρες για να αποκαταστήσει τις ζημιές στη φτωχική κατοικία των δικών του, αλλά και να συνδεθεί με ρεύμα και νερό.
    Την ίδια ώρα, συχνά προσέφερε χρήματα στον ίδιο για να καλύψει τα έξοδά του για τα ταξίδια που ισχυριζόταν ότι έκανε στο Ντουμπάι για δουλειά.
    Η πραγματικότητα ωστόσο ήταν διαφορετική και αρκετά σκληρή για την 61χρονη, όταν μία γυναίκα από την Αυστραλία της έστειλε email εξηγώντας της την αλήθεια για τον άνδρα με τον οποίο ήταν ερωτευμένη.
    Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που της έδωσε η γυναίκα αυτή, ο Όβι Ελίας λέγεται στην πραγματικότητα Στίβεν, είναι 47 ετών και έχει 47 ερωμένες σε ολόκληρο τον κόσμο, τις οποίες εκμεταλλεύεται οικονομικά.
    «Τις γνώρισε όλες μέσω Διαδικτύου και με την ιστορία της δουλειάς στο Ντουμπάι του πλήρωναν όλα τα αεροπορικά ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ζούσε για αρκετό χρονικό διάστημα με καθεμία από εκείνες λέγοντας τα ίδια ψέματα σε όλες», δήλωσε η 61χρονη, η οποία στο μεταξύ είχε χαρίσει στον Ελίας περισσότερα από 33.000 ευρώ με τα οποία ο άνδρας εξαφανίστηκε. 
    protothema

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ