• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

    ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ HALLOWEEN ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ SAMHAIN ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΑΛ - ΜΟΛΩΧ

    Τι ακριβώς είναι το Halloween που εορτάζουν οι ΗΠΑ;

    Παρακάτω θα δούμε ορισμένα πάρτυ που διοργανώνονται στην Αθήνα αλλά και γενικά σε ολόκληρη την Ελλάδα για να τιμήσουν αυτή την σατανική εορτή.


    A Spooktacular Halloween Night! #4 – «Six D.O.G.S» (31/10 )
      



    This is Halloween – «Second Skin» (31/10 )



    Halloween Over Athens – «Εν Αθήναις» (31/10 )
      
    The Most Embarrassing ’80s Halloween Party Ever – «Death Disco» (31/10 ) 

    Halloween Ball – «Spinster» (31/10 )

    Halloween Party – «Σχοινοβάτης» (31/10 )

    Halloween Party – «Box»

    Happy Halloween – «Hard Rock Cafe» (31/10 )

    Halloween Party – Starbucks (31/10 )






    ***Don't miss this on Friday 30th October (Halloween's Eve)*** ETHERIKA DARK DREAM



    halloween party από Death Rock GR



    Αφού είδαμε ορισμένα τυχαία παραδείγματα από τα πολλά πάρτυ που διοργανώνονται στην ελλάδα, ας δούμε και την προέλευση αυτού του εθίμου - σε ενα άρθρο που ετοίμασε για εσάς η Αθέατη γνώση.

    H εκκλησία του Σατανά αναφέρει σχετικά με το Halloween από την ιστοσελίδα της:

    Βλέπουμε αυτές τις γιορτές όπως η νύχτα όταν προσπαθεί να φθάσει κάτω από το εσωτερικό και να αγγίξει ο εγκόσμιος λαός το «σκοτάδι» που για τους Σατανιστές είναι ένας καθημερινός τρόπος ύπαρξης. 

    Ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αποκριές είναι μια στιγμή εορτασμού για τις ταινίες τεράτων, φορώντας κοστούμια μακάβριας φύσης, προσπαθώντας να προκαλέσουν την συγκίνηση του «φόβου μέσα από την διασκέδαση.» Τα παιδιά (όλων των ηλικιών) μπορούν να φορέσουν τα κοστούμια που επιτρέπουν τον έντονο ρόλο στο παιχνίδι και την απελευθέρωση των «δαιμονικών πυρήνων τους,» τα μέρη των προσωπικοτήτων τους που κρύβονται συχνά από τους φίλους, τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.


    Το Samhain, γνωστό και ως Halloween, είναι τρία φεστιβάλ πυρκαγιάς στα οποία δόθηκαν θυσίες στις πυρκαγιές για τον θεό ήλιο (ΜΑΤΣ Ο μέγας αρχιτέκτων του σύμπαντος Σαμαέλ). Το Samhain είναι ένα φεστιβάλ για τους νεκρούς, όπως το Beltaine που είναι μια γιορτή για τους ζωντανούς. Υπάρχει μια πληθώρα παραδόσεων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ Samhain από 29 έως 31 Οκτ., με αποκορύφωμα το βράδυ της Αποκριάς. 

    Ο Samhain είναι ο κελτικός άρχοντας των νεκρών και θεωρείται ένα αρσενικό ελάφι θεός. Ένας θεός ελάφι στον αποκρυφισμό είναι πάντα μια αναφορά στον αρχαίο αρσενικό θεό Nimrod. Απεικονίζεται με ένα κέρατο, ή πολλαπλά κέρατα που εμφανίζονται ως κέρατα όπως του Μολώχ:

    Για να κατανοήσουμε περισσότερα για αυτές τις γιορτές, θα πρέπει να επανεξετάσουμε τις πληροφορίες σχετικά με τον αποκρυφισμό και τους ειδωλολάτρες. Εξήγησα ήδη τη βάση για τις απόκρυφες γιορτές στον πρόλογο μου, αλλά πρέπει να υπάρξουν περισσότερες εξηγήσεις στην ιεροσύνη των Δρυίδων. 
    Οι κελτικοί άνθρωποι ήρθαν στα βρετανικά νησιά και είχαν ένα ιερατείο γνωστό ως Δρυίδες κατά τη διάρκεια της εποχής του σιδήρου. 

    Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι Δρυίδες άσκησαν την ανθρώπινη θυσία (εξ ού και ο λόγος που βλέπουμε τόσες πολλές θυσίες κατά τη διάρκεια αυτών των εορτών).

    Η διάσημη περιοχή Stonehenge είναι όπου οι Δρυίδες πήγαιναν να λατρέψουν τον Θεό ελάφι στις οκτώ απόκρυφες γιορτές ετησίως (υπάρχουν πολλές Stonehenges όλο τον κόσμο. Θα εκτελέσουν θυσίες σε τόπους όπως αυτούς, μέσα από βάρβαρες τελετές, όπως η «βρύση του αίματος», στην οποία θα κρεμάσουν ένα άτομο με ένα σχοινί δεμένο σφιχτά γύρω από το λαιμό του και θα έσκιζαν το λαιμό για να δημιουργηθεί ένα τεράστιο κύμα αίματος. 

    IlluminatiWatcherDotCom Occult Holiday Druid trick treat
    Οι Δρυίδες θα συγκεντρωθούν στο Στόουνχεντζ στο Samhain με κολοκύθες, και τις κολοκύθες (αρχικά ονομαζόταν «Κεριά πτωμάτων» ή πλέον κοινώς γνωστό ως jack-o'-lantern) τις γέμιζαν με το ανθρώπινο λίπος, που είχαν από τις προηγούμενες θυσίες που δίνονται στους θεούς. 

    Εφερναν επίσης καζάνια και τα άναβαν στη φωτιά για τη θυσιαστική τελετή που περιγράφεται αργότερα ως (spoiler alert). Οι Δρυίδες κτυπούσαν τις πόρτες των τοπικών αρχόντων και φώναζαν "τέχνασμα-ή-θεραπεία" για να δούν αν ο αφέντης του φέουδου ήρθε να προσφέρει μια «θεραπεία». Μια θεραπεία θα μπορούσε να είναι ένας από τους υπηρέτες ή ακόμα και τα μέλη του νοικοκυριού που θα δοθούν για θυσία εκείνη τη νύχτα.

    Η ανταμοιβή για την «θεραπεία» θα είναι μια από τις κολοκύθες γεμάτη με ανθρώπινο λίπος και θα την άναβαν, έτσι ώστε ο καθένας μέσα στο σπίτι να ήταν προστατευμένος από τους δαίμονες που κλήθηκαν στο Samhain. 


    IlluminatiWatcherDotCom Occult Holiday Burning Man

    IlluminatiWatcherDotCom Occult Holiday Wicker Man
    Αν δεν έδινε μια προσφορά θα έπαιρνε ένα εξάκτινο αστέρι στο εσωτερικό ενός κύκλου (ένα εξάγραμμο) βαμμένο με αίμα στην μπροστινή πόρτα. Αυτό θα ήταν μια ελκυστική δύναμη για τους δαίμονες και οι άνθρωποι μέσα θα μολύνοταν από τη δαιμονική κατάρα κατά τη διάρκεια του Samhain.

    Αυτή, και κάποιες άλλες θεωρίες σχετίζονται με το Halloween που γίνονται πρός τιμήν του αρσενικού Θεού ελάφι  που παίρνει δύναμη πάνω στον κόσμο, και παραμένει στην εξουσία μέσω της πορείας μέχρι τη γυναικεία θεότητα άνοιξη που θα αναλάβει και πάλι (Semiramis) στις 21 ΜαρτίουΤην 1η Μαΐου αυτή βρίσκεται σε πλήρη δόξα, η Μητέρα Γη Beltaine, καθώς φεύγει ως ηλικιωμένη κυρία στις Απόκριες για να ξεκινήσει πάλι από την αρχή.

    Την 1η Μαίου εντελώς τυχαία είναι και η ημερομηνία ίδρυσης των illuminati το 1776. Ο ιδρυτής τους Βάισχαουπτ γνώριζε καλά τις παγανιστικές γιορτές που είχαν τελεστεί πρός τιμήν του Νεφελίμ Βάαλ.

    atheatignosi

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ