• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

    ΕΛΛΗΝΑΣ = Οικονομικός σκλάβος και ρατσιστής

    Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεν έχουν προηγούμενο. Φυσικά, πολλά από αυτά γίνονται εδώ και χρόνια σε άλλες χώρες του κόσμου, αλλά η Ελλάδα ήταν πάντα η χώρα της ελευθερίας, της επανάστασης, της ελπίδας και του αγώνα.
    Ποιος θα πίστευε ότι η χώρα που γέννησε τόσους ΗΡΩΕΣ, η χώρα που θυσίασε τόσα παιδιά της για την ελευθερία και η δημοκρατία, η χώρα που ακούστηκαν τα: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», «Η ΤΑΝ H ΕΠΙ ΤΑΣ», «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ H ΘΑΝΑΤΟΣ», «ΑΕΡΑ» και το ηρωικό «ΟΧΙ», να είναι σήμερα σκλαβωμένη. Ποιος θα πίστευε ότι η χώρα που γέννησε τόσους μεγάλους ΗΓΕΤΕΣ να κυβερνάτε σήμερα από άθλιος, ξεφτίλες και ανθέλληνες πολιτικούς. Ποιος θα πίστευε ότι μετά από τόσους αγώνες και τόσες θυσίες, θα ανοίγαμε τα σύνορά μας στους εισβολείς. Συνέχεια μιλάμε για τις εγκληματικές πράξεις της Τουρκίας και τις θηριωδίες του Ισλάμ. Η Κύπρος είναι ακόμη υπό Τουρκική κατοχή, αλλά παρόλο αυτά, συμφωνήσαμε να φιλοξενήσουμε, με επίδομα ενοίκια παρακαλώ, χιλιάδες παράνομους εισβολείς. Μουσουλμάνους εισβολείς που δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδανικά του Ελληνισμού. Λαθρομετανάστες από πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής που μπαίνουν κατά χιλιάδες στην πατρίδα μας. Ναι, γνωρίζω ότι πρέπει να τους αναφέρουμε ως πρόσφυγες, αλλά στην ουσία ένα μικρό ποσοστό είναι πραγματικοί πρόσφυγες, οι υπόλοιποι είναι παράνομοι εισβολείς. Μουσουλμάνοι παράνομοι εισβολείς! Σίγουρα κανείς δεν έχει πρόβλημα με μετανάστες που σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί. Που σέβονται την ιστορία, τη γλώσσα, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα. Κανείς δεν έχει πρόβλημα με αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα, και παρόλο που είναι διαφορετικοί, θέλουν να μάθουν για τον Ελληνισμό και να γίνουν και λιγάκι Έλληνες. Οι Έλληνες ήταν πάντα φιλόξενος λαός, και παρόλο που μερικοί προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να μας κάνουν ρατσιστές, η αλήθεια είναι ότι πάντα είμασταν και θα είμαστε φιλόξενος λαός. Φιλόξενοι με όλους τους λαούς και όλες τις θρησκείες. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι και να πιστεύει σε αυτό που θέλει, ΑΛΛΑ όταν έρχεσαι και προσπαθείς να επιβάλεις να δικά σου πιστεύω, όταν έρχεται και θέλεις να καταργήσω τα δικά μου γιατί σε ενοχλούν, όταν έρχεται και μαζί σου φέρνεις βαρβαρικές και μεσαιωνικές πρακτικές… τότε πρέπει να πω όχι. Είμαι όμως ρατσιστής επειδή δεν τα θέλω αυτά;
    Από την άλλη, ο Έλληνας έχει γίνει ένας απλός φορολογικός αριθμός. Κάτι που στον υπόλοιπο κόσμο γίνετε εδώ και χρόνια. Στον «ελεύθερο» κόσμο, ο πολίτης είναι απλά ένας αριθμός. Ένας καταναλωτής. Τίποτε περισσότερο. Κανείς δεν ενδιαφέρετε για τον άνθρωπο. Ενδιαφέρονται μόνο για τον καταναλωτή. Όταν κάποιος έχει χρήματα και μπορεί να πληρώνει τους φόρους, τα πρόστιμα και τις υπηρεσίες, όλα καλά. Μόλις ο άνθρωπος δεν έχει, καταλήγει στο δρόμο. Τόσο απλά. Στις «δημοκρατικές» χώρες, εκεί που πάμε στην ουρά για να ψηφίσουμε τους «ηγέτες» μας, βρίσκουν τρόπους για να φορολογούν τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
    Άνθρωποι-ρομπότ, χωρίς συναίσθημα με απλή οικονομική λογική. Χρωστάς-πληρώνεις, αλλιώς πεθαίνεις.
    Στην Ελλάδα όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο άνθρωπος ήταν άνθρωπος. Η εγκληματικότητα ήταν χαμηλή και υπήρχε ανθρωπιά. Πλέον όμως και στην Ελλάδα, ο άνθρωπος μετατρέπεται σε ρομπότ. Το χειρότερο από όλα είναι όμως ότι οι άνθρωποι θεωρούν ότι αυτό πρέπει να είναι το μέλλον της ανθρωπότητας. Ότι αυτό το σύστημα είναι το ιδανικό. Δηλαδή να δουλεύεις σκληρά για να πληρώνεις φόρους, πρόστιμα και υπηρεσίες. Οι πλούσιοι και ισχυροί της γης να φτιάχνουν νόμους και κανόνες που να προστατεύουν και να μεγαλώνουν τις περιουσίες τους, ενώ την ίδια στιγμή να γλιτώνουν από τη φορολογία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι να εργαζόμαστε σκληρά για να τους ικανοποιούμε τα συμφέροντά τους.
    Αυτούς βέβαια, δεν τους ακουμπάει κανείς! Μόνο η μεσαία τάξη και αυτοί που δεν έχουν μέσον την πληρώνουν πάντα. Του Φλαμπουράρη του χάρισαν 60% των χρεών του γιατί έκανε «ειλικρινή αίτηση»! Το ακούτε φίλοι Έλληνες; Εσάς σας χάρισε κανείς τίποτα; Όχι φυσικά. Εσένα θα σου πάρουν το σπίτι αν χρωστάς κάτι, αλλά του κ. Φλαμπουράρη, του φτωχού πλην τίμιου υπουργού, του χάρισαν το 60%! Ο Σπαθάκης «ξέχασε» να δηλώσει 1.000.000 Ευρώ και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Εσύ φίλε Έλληνα αν «ξέχναγες» να δηλώσεις 1.000.000 Ευρώ, τι θα σου έκαναν; Υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι μαζί με αυτούς!!… και το πιο αστείο είναι οτι αυτό το αποκαλούν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    Εσύ ως εργαζόμενος δεν μπορείς να ζητήσεις να μου κατατίθεται ο μισθός σου σε off-shore για να γλιτώνεις φόρους. Γιατί όμως; Γιατί ο πλούσιος μπορεί να περνάει τα κέρδη του από off-shore ώστε να γλιτώνει από φορολογία; Ποιος ακριβώς το αποφάσισε αυτό; Σωστά, αυτούς που ψηφίσαμε εμείς! Βέβαια, και δημοψήφισμα να κάνανε και να λέγαμε ΟΧΙ, πάλι θα το αποφάσιζαν, αφού είδαμε ότι εκλογές και δημοψηφίσματα δεν έχουν καμία αξία.
    Έχω πει πολλές φορές: Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι ουσιαστικό, θα ήταν παράνομες.
    (Είδατε στην Τουρκία που ετοιμάζονται για εκλογές τι κάνει ο Ερντογάν; Πω πω Δημοκράτης! Αλλά δεν τον ακουμπάει κανείς, γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα)
    Πλέον δεν υπάρχουν κράτη, έθνη, θρησκείες, φυλές, τίποτα… υπάρχουν συμφέροντα και κέρδη! Και οι ισχυροί της γης (μαζί με τα τσιράκια τους: πολιτικοί, ΜΜΕ κλπ) κάνουν τα πάντα για τα συμφέροντά τους και για αύξηση των κερδών τους)
    Παρόλο όμως τις παρανομίες και τις λαμογίες, κανείς δεν τους ακουμπάει. Αντιθέτως υπάρχουν και μερικοί που συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν.
    Έχουν καταφέρει να μας διχάσουν ώστε αυτοί να συνεχίζουν το έργο τους. Και εμείς, αντί να αντιδρούμε, τους προστατεύομε κιόλας. Αυτό είναι το πιο τραγικό από όλα.
    Έχω κάνει πολλές συζητήσεις και καταλαβαίνω ότι η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου είναι τόσο ισχυρή που δύσκολα θα σωθούμε από την οικονομική δουλεία.
    Το μόνο που μένει είναι ο καθένας, μόνος, να καταφέρει να φτιάξει το δικό του κόσμο για να μπορεί να είναι καλά μαζί με την οικογένειά του.
    Ηγέτες-πατριώτες δεν πρόκειται να ξαναδούμε. Και να εμφανιστεί κάποιος, έτοιμος να εργαστεί σκληρά για το λαό και την πατρίδα, χωρίς σκοπιμότητες και συμφέροντα, το πιο πιθανόν είναι να τον πολεμήσουμε λυσσαλέα μέχρι να τον εξαφανίσουμε.
    Αφού…. αυτό θα μας πουν να κάνουμε.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ