• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

    Ανατριχίλα! Τα νερά ξέβρασαν μυστηριώδες τέρας - Άφωνοι οι κάτοικοι (vid)

    Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι κάτοικοι της πόλης Carmen del Parana στην Παραγουάη βλέποντας ένα τέρας το οποίο είχαν ξεβράσει τα νερά ποταμού. Τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του και τα τεράστια δόντια του έκαναν πολλούς να ομολογούν πως επρόκειτο για βαμπιρ το οποίο τρεφόταν απο το αίμα άλλων τεράστιων ζώων.

    Οι κάτοικοι σύμφωνα με τη Dailystar κατέγραψαν το τέρας ενώ το βίντεο απο τη στιγμή που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο έγινε viral κερδίζοντας πολλά σχόλια αλλά και κριτικές.
    Στο σημείο όπου το τέρας ξεβράστηκε έφθασαν άνθρωποι της πυροσβεστικής. Οι πυροσβέστες αναφέρουν:»Πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα είδος πιθήκου λόγω των χεριών και των ποδιών του. Στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να πει τι ακριβώς είναι το πλάσμα που βρέθηκε σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης», σημείωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής Javier Medina.
    Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, Ο ιατροδικαστής Pablo Lemir δήλωσε από την πλευρά του ότι μοιάζει με πίθηκο με ανθρωποειδή χαρακτηριστικά. «Το γεγονός ότι βρίσκεται σε μερική αποσύνθεση τροποποιεί τα φυσικά χαρακτηριστικά του», υπογράμμισε. Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λάμβαναν αμέτρητα τηλεφωνήματα για το πτώμα που οι ντόπιοι προσδιόριζαν ως «Chupacabra» μετά το βίντεο που έγινε viral. Οι πρώτες εμφανίσεις του μυθικού πλάσματος ήταν στο Πουέρτο Ρίκο, με πολλούς να αναφέρουν ότι το έχουν εντοπίσει ακόμα και στη Ρωσία.


    defencenet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ