• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

    Σοκαριστικό πείραμα: Δείτε την αντίδραση ανδρών σε μια μεθυσμένη γυναίκα

    Το βίντεο που αναρτήθηκε από μια οργάνωση κατά του αλκοολισμού δείχνει πως μια γυναίκα μπορεί να κινδυνεύσει κυκλοφορώντας μέρα μεσημέρι στους δρόμους μεθυσμένη.
    Ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών προκαλεί σοκ από τον τρόπο που κάποιοι άνδρες αντιμετωπίζουν μια μεθυσμένη γυναίκα.

    Το βίντεο τραβήχτηκε με κρυφές κάμερες και μικρόφωνα από την οργάνωση Neurosalus για την απεξάρτηση από το αλκοόλ. Το ρόλο της μεθυσμένης υποδύεται μια ηθοποιός, εμφανίσιμη και καλοντυμένη, που με ένα μπουκάλι στο χέρι κυκλοφορεί στις πλατείες της Μαδρίτης σε εύθυμη διάθεση λόγω του αλκοόλ που υποτίθεται ότι έχει καταναλώσει.
    Πλησιάζει άνδρες και τους λέει ότι έχει χαθεί, ζητώντας τη βοήθειά τους και λέγοντας ότι έχει τελειώσει η μπαταρία στο κινητό της. Ορισμένοι αντί να την βοηθήσουν την προτρέπουν να πιει περισσότερο αλκοόλ και άλλη προσπαθούν να την πείσουν να τους ακολουθήσει σε ένα... ήσυχο μέρος.
    Ενας από αυτούς μάλιστα την στριμώχνει σε έναν τοίχο και προσπαθεί να τη φιλήσει με το ζόρι. Εκείνη την στιγμή επεμβαίνει ένας εθελοντής της οργάνωσης και την απομακρύνει χωρίς να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.
    Το πιο τρομερό είναι ότι όλα έγιναν σε πολυσύχναστους δρόμους και ότι κανένας από τους περαστικούς δεν θέλησε να ασχοληθεί για να βοηθήσει την κοπέλα.
    Στο τέλος του βίντεο ένας εργαζόμενος στην οργάνωση καλεί του θεατές να σκεφτούν αν μεθυσμένη ήταν μια ανήλικη και το «σκηνικό» δεν ήταν μια πολυσύχναστη πλατεία στο φως της ημέρας αλλά ένας απόμερος δρόμος κάποιο βράδυ Παρασκευής.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ