• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

    Προς δίωξη της Lady Gaga και της Μαντόνα προσανατολίζονται οι ρωσικές αρχές.

    Στη δίωξη της Lady Gaga και της Μαντόνα προσανατολίζονται οι ρωσικές αρχές με το αιτιολογικό ότι οι δύο γυναίκες του θεάματος παραβίασαν τους νόμους της χώρας σχετικά με τη χορήγηση βίζας.


    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Ρωσίας τόσο η Μαντόνα όσο και η Lady Gaga είχαν ταξιδέψει πέρυσι για συναυλίες στη χώρα χωρίς να έχουν προμηθευτεί τα απαιτούμενα νομικά έγγραφα.
    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η βίζα για πολιτιστικούς λόγους που διέθεταν οι δύο καλλιτέχνιδες δεν τους εξασφάλιζε το δικαίωμα να προβούν σε οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα. Τώρα το γραφείο σκέφτεται να ζητήσει από το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών ή από την ομοσπονδιακή υπηρεσία μετανάστευσης να ασκηθούν διώξεις.
    Ωστόσο το δαιδαλώδες γραφειοκρατικό σύστημα περί μετανάστευσης της Ρωσίας, δεν θα ήταν δυνατό να ανακαλύψει από μόνο του τις ελλείψεις στα έγγραφα των δύο τραγουδιστριών. Αυτό έγινε μόνο κατόπιν επικοινωνίας με έναν ορκισμένο εχθρό των δύο γυναικών, τον πολιτικό Βιτάλι Μιλόνοφ, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το πρόσφατο ομοφοβικό νομοσχέδιο, που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στη Ρωσία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.
    Στις περσινές συναυλίες τους στη Ρωσία, Μαντόνα και Lady Gaga είχαν ταχθεί ανοιχτά υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, γεγονός που είχε εξοργήσει και τότε τον Μιλόνοφ, ο οποίος είχε ζητήσει την δίωξή τους για «προώθυση του σοδομισμού και της ομοφυλοφιλίας», χωρίς όμως επιτυχία.
    Τώρα οι διοργανωτές συναυλιών της Ρωσίας φοβούνται ότι μια πιθανή δίωξη των δύο καλλιτεχνών θα είχε αρνητικά αποτελέσματα, καθώς πολλοί καλλιτέχνες θα φοβούνται να ταξιδέψουν στη Ρωσία για να δώσουν συναυλία. (ethnos)



    prisonplanet

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ