• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

    Καλλονή... όνομα και πράγμα, έσπασε το αήττητο του ΠΑΣ

    Με γκολ του Λεοζίνιο η εξαιρετική Καλλονή επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο, πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και παράλληλα έσπασε το αήττητο της ομάδας των Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα.

    Η Καλλονή κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ. Μόλις στο 5΄ο Καζάκης δεν μπόρεσε από εξαιρετική θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 8΄το σουτ του Μανούσου πέρασε ελάχιστα άουτ. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας της Μυτιλήνης σημειώθηκε στο 31΄όταν το σουτ του Μανούσου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στο 38΄και πάλι ο Μανούσος έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

    Είναι αξιοσημείωτο πως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι τελικές προσπάθειες ήταν 10-0!

    Το γκολ φαινόταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 53΄όταν ο Λεοζίνιο με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη. Στη συνέχεια, όμως, οι τυπικά γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να χάσει σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Βίλα στο 71΄και τον Τσάβες 10 λεπτά αργότερα.

    ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Φαρία (66' Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκαρσία (89' Βλαστέλλης), Μανούσος, Καζάκης (74' Γκάσιτς).

    ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (66' Στρούνα), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (57' Γιάκος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς (76' Βισέντο), Λίλα, Κοροβέσης, Βίλα, Τσάβες, Ίλιτς. 

    .newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ