• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

    “Άντεξε” στα Πηγάδια ο Εργοτέλης

    Ο κακός Εργοτέλης του πρώτου ημιχρόνου, βελτιώθηκε στο δεύτερο και μετά το 0-0 με την Ξάνθη διατήρησε το αήττητο μετά από 3 αγωνιστικές. Από ένα δοκάρι είχε κάθε ομάδα.

    Η Ξάνθη έδειξε τις διαθέσεις τις από νωρίς πιέζοντας κατά διαστήματα ασφυκτικά τον Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο. Στο 7΄και στο 10΄οι κεφαλιές των Σολάρι και Μάνταλου πέρασαν άουτ, ενώ στο 43΄ο Αθανασίου με εξαιρετική επέμβαση πάνω στη γραμμή κράτησε το μηδέν σε νέα κεφαλιά του Σολάρι.

    Ο Πετράκης απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας αντικατέστησε τον Ρέντζα με τον Γιοβάνοβιτς πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Η αλλαγή αυτή βοήθησε τον Εργοτέλη να ισορροπήσει το ματς στη συνέχεια. Οι Κρητικοί έφτασαν μια ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ αλλά το σουτ στη κίνηση του Μπαντιμπανγκά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τσέμα στο 71΄.

    Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να... ισοφαρίσουν τα δοκάρια με την κεφαλιά του Βάλλα στο 84ο λεπτό. Ο Εργοτέλης που παραμένει αήττητος μετά από 3 αγωνιστικές τελειώσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πιτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

    Skoda Ξάνθη (Καραγεωργίου): Τσέμα, Μπέρτος (66' Μπαξεβανίδης), Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Μαρίν, Μάνταλος (77' Τριάδης), Μαρσελίνιο (58' Κάλβο), Σολάρι

    Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Πίτσος, Ρέντζας (44' Γιοβάνοβιτς), Μπαντιμπανγκά (87' Μπουχαλάκης), Καρντόσο, Κοζορώνης, Χαντί, Μπαμ Μπαμ (70' Ρομάνο), Αναστασάκος


    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ