• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

    Οι Έλληνες "ξέχασαν" σήμερα να πληρώσουν τους φόρους τους. Νέα παράταση!

    Η κυβέρνηση χθές, ανακοίνωνε ότι σήμερα, περίμενε μαζικά του Έλληνες, να προσέλθουν στις εφορίες , στις τράπεζες, να πληρώσουν φόρους.


    Φόρος εισοδήματος, ΦΑΠ, κτλ. 700. εκ. ευρώ προσδοκούσε ο κ. Θεοχάρης με τον Σοτυρνάρα, να μαζευτούν σήμερα. Αλλά δεν μαζεύτηκαν, και δόθηκε νέα παράταση, μέχρι την επόμενη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου...

    Κάποιοι προσήλθαν, αλλά οι περισσότεροι δεν εμφανίστηκαν. Μάλλον είχαν κανονίσει να πάνε αλλού σήμερα.....

    Οι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν. Και κάποιοι λίγοι, ενώ με θυσίες μπορούν να πληρώσουν, δεν το κάνουν αντιστεκόμενοι. Και καλά κάνουν, γιατί μιλάμε για παράλογη και ανήθικη υπερφορολόγηση, αλλά και γιατί οι πραγματικά έχοντες και κατέχοντες δεν πληρώνουν, με τις πλάτες όμως των Σαμαρά, Βενιζέλου και Στουρνάρα.

    Επίσης 500.000 φορολογικές δηλώσεις δεν είχαν υποβληθεί μέχρι σήμερα, που έληγε η προθεσμία, και δόθηκε νέα παράταση μέχρι την Δευτέρα, 3/9....Αν και η καλύτερη παράταση, θα ήταν μέχρι την Δευτέρα Παρουσία, αφού αυτή η κατηγορία, αρνείται επί της ουσίας να μπει στην διαδικασία να καταχωρηθούν ως οφειλέτες, που για να γίνει θα πρέπει οι εφορίες να μπουν σε επίπονες διαδικασίες για να ξετρυπώσουν ένα τόσο μεγάλο νούμερο.

    πηγή: Άνεμος Αντίστασης

    toxwni.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ