• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Εξάχρονη σκοτώθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο οκτάχρονος αδελφός της

    Θρήνος και οδύνη για το θάνατο ενός εξάχρονου κοριτσιού, που μαζί με τον αδελφό της, έκαναν βόλτες με το αμάξι του μπαμπά τους.

    Το κοριτσάκι από το Φοίνιξ της Αριζόνα στις ΗΠΑ βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο οκτάχρονος αδελφός της έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και το έριξε σε μια κολώνα, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας που έκαναν τα δύο παιδιά με τις πιτζάμες τους.

    Η μητέρα των παιδιών ειδοποίησε την Αστυνομία γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης για την εξαφάνισή τους. Περίπου την ίδια ώρα, οι υπηρεσίες ασφαλείας λάμβαναν μια αναφορά για ένα όχημα που το οδηγούσαν παιδιά. Ένα περιπολικό εντόπισε το αυτοκίνητο, ένα Χιουντάι Ελάντρα, και το ακολούθησε από μικρή απόσταση, μέχρι που ο οκτάχρονος οδηγός το έριξε σε μια κολώνα, μόλις ένα τετράγωνο προτού να φτάσει πάλι στο σπίτι της οικογένειάς του.

    Το κοριτσάκι, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν φορούσε ζώνη, τραυματίστηκε σοβαρά και πέθανε το πρωί της Πέμπτης, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Στιβ Μάρτος. Ο αδελφός της τραυματίστηκε ελαφρά στον αστράγαλο.

    Η μητέρα των παιδιών δήλωσε στην Αστυνομία ότι τα έκανε μπάνιο και τα έβαλε για ύπνο, αλλά μισή ώρα αργότερα ανακάλυψε ότι έλειπαν από το σπίτι. Η εξώπορτα ήταν ανοιχτή, το αυτοκίνητό της είχε εξαφανιστεί και φοβόταν ότι κάποιος είχε απαγάγει τα παιδιά.

    Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τα αδελφάκια πήγαν βόλτα και επέστρεφαν στο σπίτι όταν έγινε το δυστύχημα.


    briefingnews

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ