Τι χρειαζόμαστε:
2 μετριες μελιτζάνες
μιση κουταλια του γλυκου αλατι
30 μλ λαδι
15 μλ ξυδι
1 σκελιδα σκορδο
1 κουταλια του γλυκού μουσταρδα
2 καρυδια καθαρισμενα (ψιχα)
Πώς το κάνουμε:
Ψηνούμε τις μελιτζανες σ' ενα ταψακι στους 200 βαθμους στο φουρνο για μια ωρα.
Αφαιρουμε το μαυρο μερος της μελιτζανας και το μαλακο το βαζουμε στο μουλτι με ολα τα υπολοιπα υλικα.
Το χτυπαμε ωστε να λιωσει το μειγμα.
Το βαζουμε στο ψυγειο και ειναι ετοιμο για να το σερβιρουμε.
sintagespareas.gr
2 μετριες μελιτζάνες
μιση κουταλια του γλυκου αλατι
30 μλ λαδι
15 μλ ξυδι
1 σκελιδα σκορδο
1 κουταλια του γλυκού μουσταρδα
2 καρυδια καθαρισμενα (ψιχα)
Πώς το κάνουμε:
Ψηνούμε τις μελιτζανες σ' ενα ταψακι στους 200 βαθμους στο φουρνο για μια ωρα.
Αφαιρουμε το μαυρο μερος της μελιτζανας και το μαλακο το βαζουμε στο μουλτι με ολα τα υπολοιπα υλικα.
Το χτυπαμε ωστε να λιωσει το μειγμα.
Το βαζουμε στο ψυγειο και ειναι ετοιμο για να το σερβιρουμε.
sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.