• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

    Νέα Φωτιά Στην Αττική: Απειλεί Σπίτια Πυρκαγιά Στο Πόρτο Ράφτη

    Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Αττική. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε σπίτια.


    Η πυργκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο με οικόπεδα και χαμηλή βλάστηση, στο τέρμα της οδού Κερκύρας. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη καθώς η φωτιά είναι κοντά σε σπίτια, ενώ στην περιοχή φυσούν ισχυροί άνεμοι.

    fotia1 Νέα φωτιά στην Αττική: Απειλεί σπίτια πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη

    Επί τόπου βρίσκονται και ενεργούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων και ένα ελικόπτερο.

    Φωτιά και στο Πεδίον του Αρεως

    Εν τω μεταξύ φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και στο Πεδίον του Αρεως από την πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πριν την σβήσει η πυροσβεστική πρόλαβε και έκαψε τελικά 30 τ.μ.

    Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Φωκίδα και Ηλεία

    Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι από το απόγευμα δύο ακόμη πυρκαγιές σε δασικές εκτάσεις στο δήμο Γραβιάς στη Φωκίδα και στο Γεράκι Ηλείας. Η φωτιά στη Φωκίδα εκδηλώθηκε σε δάσος με δρυς και πουρνάρια, στην περιοχή Καστέλια, κοντά στο Πολύδροσο. Επί τόπου βρίσκονται και προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο, 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, έξι άτομα πεζοπόρα, ενώ από αέρος έκαναν μέχρι πριν από λίγο ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη (δύο καναντέρ και δυο πετζετέλ).

    Λίγο αργότερα εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο Γεράκι του δήμου Ηλιδας, επίσης σε δασική έκταση. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, δέκα άτομα πεζοπόρα και δυο πυροσβεστικά αεροπλάνα.     


    iefimerida.gr
    madatoforos

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ