• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

    Συγκλονιστικές φωτογραφίες: ομαδικοί τάφοι ετοιμάζεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τους πολίτες

    Ένα δυσοίωνο σχέδιο έχει αποκαλυφθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, όχι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά από έναν ανεξάρτητο δημοσιογράφο, που τράβηξε την προσοχή των Αμερικανών.


    Cave Creek, AZ - Τις πρώτες πρωινές ώρες το πρωί του Μαρτίου, 2009, φορτία των ομαδικοί τάφοι έφερε σε μήνες κατ 'ευθείαν και τοποθετείται στο έδαφος.  (Φωτογραφία: Shepard Ambellas / Intellihub.com)
    Cave Creek, AZ - Τις πρώτες πρωινές ώρες τον Μάρτιο,του 2009, φορτία των ομαδικών τάφων που έφερναν για μήνες τοποθετούνται κατ 'ευθείαν και στο έδαφος. (Φωτογραφία: Shepard Ambellas / Intellihub.com)

    Τον Μάρτιο του 2009, ο δημοσιογράφος Shepard Ambellas , διείσδυσε στο U.S Dept. of Affairs Veteran’s Cemetery , και απόκτησε πρωτότυπες φωτογραφίες από την τεράστια απειλητική επιχείριση κατασκευών που βρίσκονταν στην 220 στρεμμάτων κυβερνητικών εγκαταστάσεων του Cave Creek, στην Αριζόνα.


    Αφού ο Ambellas προόθησε την ιστορία στην Infowars.com και PrisonPlanet.tv, βγήκαν προς τα έξω και άλλες φωτογραφίες και εκθέσεις από άλλους ερευνητές που τεκμηρίωναν ότι η δραστηριότητες αυτές λαμβάνουν χώρα σε διάφορα νεκροταφεία και σε εθνικό επίπεδο.

    Cave Creek, AZ - ομαδικοί τάφοι για τους αμερικανούς πολίτες να τεθεί σε εφαρμογή ως μέρος των σχεδίων ετοιμότητας.  Κατά τη φορά το Μάρτιο του 2009, είχε ονομαστεί το «μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο στην κοιλάδα» από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.  (Φωτογραφία: Shepard Ambellas / Intellihub.com)
    Cave Creek, AZ - ομαδικοί τάφοι για τους αμερικανούς πολίτες να τεθεί σε εφαρμογή ως μέρος των σχεδίων ετοιμότητας. Κατά τη φορά το Μάρτιο του 2009, είχε ονομαστεί το «μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο στην κοιλάδα» από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. (Φωτογραφία: Shepard Ambellas / Intellihub.com)
    Cave Creek, AZ - Χιλιάδες "ταφικού θησαυροφυλάκια" βρίσκονται σε μια αλάνα έτοιμοι να εγκαταστήσετε στο κοντινό νεκροταφείο της κυβέρνησης.  (Φωτογραφία: Shepard Ambellas / Intellihub.com)
    Cave Creek, AZ - Χιλιάδες "ταφικού θησαυροφυλάκια" βρίσκονται σε μια αλάνα έτοιμοι να εγκαταστήσετε στο κοντινό νεκροταφείο της κυβέρνησης. (Φωτογραφία: Shepard Ambellas / Intellihub.com)
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ / ΠΗΓΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ