Το αρνάκι είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων. Αυτή, είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για να μην σας λείπουν ποτέ οι παραδοσιακές γεύσεις.
Τι θα χρειαστείτε:
• 6 φιλέτα αρνιού
• 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
• 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
• 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πως θα το ετοιμάσετε:
Συνδυάστε το δεντρολίβανο, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ. Αλείψτε με το μείγμα την πάνω πλευρά από το κρέας και αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 15-25 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι, βάλτε το λάδι και αφήστε το κάψει σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε το κρέας και ψήστε την κάθε πλευρά για περίπου 3 λεπτά. Στη συνέχεια, χαμηλώστε αρκετά τη φωτιά και αφήστε το κρέας να ψηθεί για 5 λεπτά στην κάθε πλευρά.
Αφαιρέστε τες από το τηγάνι και περιμένετε περίπου 5 λεπτά πριν σερβίρετε. Είστε έτοιμοι!
koolnews
Τι θα χρειαστείτε:
• 6 φιλέτα αρνιού
• 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
• 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
• 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πως θα το ετοιμάσετε:
Συνδυάστε το δεντρολίβανο, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ. Αλείψτε με το μείγμα την πάνω πλευρά από το κρέας και αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 15-25 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι, βάλτε το λάδι και αφήστε το κάψει σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε το κρέας και ψήστε την κάθε πλευρά για περίπου 3 λεπτά. Στη συνέχεια, χαμηλώστε αρκετά τη φωτιά και αφήστε το κρέας να ψηθεί για 5 λεπτά στην κάθε πλευρά.
Αφαιρέστε τες από το τηγάνι και περιμένετε περίπου 5 λεπτά πριν σερβίρετε. Είστε έτοιμοι!
koolnews
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.