• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

    Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0

    Με γκολ του Σολάρι η Ξάνθη νίκησε στο... τοπικό ντέρμπι τον Πανθρακικό (1-0) στα Πηγάδια και πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Κακοί και ακίνδυνοι οι "πράσινοι" της Θράκης.


    Εικόνα αγώνα:

    Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρη η υπεροχή της Ξάνθης, η οποία μπήκε φουριόζα στο ματς και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

    Οι γηπεδούχοι είχαν τις τελικές -με σημαντικότερη ευκαιρία αυτή του Βάλλα στο 21ο λεπτό- αλλά δεν είχαν το γκολ απέναντι σε έναν Πανθρακικό (που έχασε τον Εμπό με χτύπημα στα πλευρά) ο οποίος όταν κράτησε περισσότερο μπάλα και βγήκε μπροστά, έμεινε εκτεθειμένη πίσω απέναντι σε μία Ξάνθη άκρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

    Τελικά, το γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις και ήταν το λογικό της Ξάνθης. Σκόρερ ο Σολάρι, ο οποίος ολοκλήρωσε μία ωραία ενέργεια των γηπεδούχων και έβαλε την ομάδα του στη θέση του οδηγού.

    Το γκολ αυτό έδωσε αέρα στην Ξάνθη που μπήκε στο δεύτερο μέρος απελευθερωμένη από το άγχος. Φάσεις, όμως, δεν είδαμε. Κακό το θέαμα, με τον Πανθρακικό να παίρνει μπάλα και να προσπαθεί να πιέσει, αλλά να μη μπορεί να βγάλει ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα που έδειχνε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και να σβήσει το 3-0 της πρεμιέρας στην Τούμπα.

    MVP:

    Ο Σολάρι λύτρωσε την Ξάνθη και σκόραρε στο καλύτερο -για αυτήν- χρονικό σημείο.

    Αδύναμος κρίκος:

    Κακός και ακίνδυνος ο Πανθρακικός, καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε στη Λειβαδιά.

    Σχόλιο:

    Το ματς έβγαλε άγχος και από τις δύο ομάδες. Και αυτά τα ματς συνήθως κρίνονται στο γκολ. Το πέτυχε η Ξάνθη και πήρε τη δίκαιη νίκη.

    Oι συνθέσεις:

    Ξάνθη (Καραγεωργίου): Τσεμά, Μπέρτος, Παϊτό, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν, Μαρέν, Μάνταλος (Βασιλακάκης 72'), Μαρσελίνιο (Κάλβο 65'), Σολάρι (Γκοχουρί 92').

    Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Μαξίμ, Λαδάκης (Ζεκίνια 77'), Εμπό, Μπαϊκαρά (Πόποβιτς 58'), Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ. 

    ΠΗΓΗ
    spbet.eu

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ