• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

    Αρης-Καλλονή 0-2

    Την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Superleague πανηγυρίζει η Καλλονή. Οι Λέσβιοι άλωσαν το "Κλεάνθης Βικελίδης" νικώντας με 2-0 τον απογοητευτικό Αρη. Χρυσοί σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Μαντζουράκη ο Αναστασιάδης και ο Γκαρσία.



    Η εικόνα του αγώνα

    Η Καλλονή δικαίωσε το όνομά της όχι φυσικά ως προς την ποιότητα του ποδοσφαίρου που πρόσφερε αλλά ως προς το αποτέλεσμα. Ο Αρης; Αφήστε το καλύτερα. Το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου θύμιζε κακογυρισμένη ελληνική ταινία της δεκαετίας του 80. Ενας τρομερά αργός ρυθμός, ένα ράθυμο στιλ, απόλυτα προβλέψιμο από τον αντίπαλο.

    Θα μπορούσαν βέβαια οι γηπεδούχοι να προηγηθούν μόλις στο 3' όταν ο Ελτσνερ απώλεσε σημαντική ευκαιρία, ωστόσο στη συνέχεια του αγώνα δεν πήραν τίποτα διότι δεν υπήρχε ξεκάθαρο σχέδιο για να το κατορθώσουν. Η Καλλονή αντιθέτως, στοιχειωδώς καλύτερη στην κυκλοφορία και πιο αποτελεσματική τακτικά προηγήθηκε στο 11' με την κεφαλιά του Αναστασιάδη και είδε τον Σιδεράκη να εξουδετερώνει τις δύο καλές ευκαιρίες του Αρη στη συνέχεια (39' Μανιάς, 44' Τάτος).

    Ο,τι και αν δοκίμασε ο Χατζηνικολάου στο δεύτερο μέρος (προσθήκη Αγγελούδη, αλλαγή σχημάτων) δεν έπιασε. Και δεν έπιασε όχι γιατί η Καλλονή αμύνθηκε αποτελεσματικά (που το έκανε) αλλά διότι ο Αρης δεν βρήκε ποτέ ρυθμό και δεν είχε ταχύτητα. Οι Λέσβιοι όχι μόνο κράτησαν το μηδέν αλλά ευτύχησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις (92' Γκαρσία) όταν ο Αρης είχε βγει μαζικά μπροστά για να ισοφαρίσει.

    MVP

    Ο Ανέστης Αναστιάδης θα εμφανιστεί απόψε στα όνειρα των επιθετικών του Αρη. Ο άνθρωπος ήταν παντού και έπαιρνε συνέχεια την μπουκιά από το στόμα του Μανιά και του συμπαικτών του. Εκτός αυτού άνοιξε και το σκορ στο 11' δίνοντας ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του.

    Αδύναμος Κρίκος

    Δεν βγήκε το ματς στον Ανδρέα Τάτο. Αν και μόχθησε ο Ελληνας μέσος, οι επιλογές του ήταν κακές και δεν δημιούργησαν προϋποθέσεις απειλής για τον αντίπαλο. Από την κλάση του περιμένουν περισσότερα στον Αρη.

    Σχόλιο

    Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Δεν έκανε κάτι εξαιρετικό η Καλλονή μέσα στο γήπεδο, φρόντισε όμως να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία της στο παιχνίδι και να αμυνθεί σωστά κόντρα σ' έναν αντίπαλο μετριότατο και καθόλου απειλητικό. Ο Αρης δεν έπεισε και αυτό φάνηκε από τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο τέλος.

    Άρης (Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73΄ Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης (61΄ Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Έλσνερ (58΄ Αγγελούδης).

    Καλλονή (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Άλβες (84΄ Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (88΄ Γάλας), Καζάκης (78΄ Σιλιγαρδάκης).


    ΠΗΓΗ
    spbet.eu

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ