• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

    «Οι βράχοι και οι λάκκοι θα είναι γεμάτοι κόσμο»!..



    Μια προφητεία του Παπουλάκου, του Προφήτη του Μοριά, η οποία επαληθεύτηκε στις ημέρες μας, αφού με την είσοδο χιλιάδων μεταναστών υπάρχουν μέρη όπου, πράγματι, είναι γεμάτα αλλοδαπούς, που ζητάνε στον ήλιο μοίρα, και παρατηρείται το αδιαχώρητο!..
    Σωρεία υγειονομικών προβλημάτων διαπιστώθηκε -λέει- κατά τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, σε δύο κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, στα οποία διαμένουν αλλοδαποί - μετανάστες. Στο τετραώροφο κτήριο επί της οδού Γερανίου 14 συγχρωτίζονται περισσότεροι από 150 αλλοδαποί σε 240 τ.μ υπό απαράδεκτες υγειονομικές συνθήκες λόγω παραμέλησης καθαριότητας και αερισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα.
     «Οι βράχοι και οι λάκκοι θα είνε γεμάτοι κόσμο» (73η προφητεία).
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ διαβάσαμε ότι διάφορες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τους υγειονομικούς ελέγχους στο κέντρο της πόλης των Αθηνών και μάλιστα αα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, καθώς πολλά κτίρια γίνονται "αποθήκες" ανθρώπινων ψυχών. Η δραματική αυτή κατάσταση πρέπει να πάρει τέλος. «Οφείλουμε όλοι στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα μας, να αντιμετωπίσουμε δραστικά αυτή την υγειονομική βόμβα και να διαφυλάξουμε τη Δημόσια Υγεία», λένε οι αρμόδιοι..
    Παρόμοιες σκηνές που αντικρίζουμε σ επολλά μέρη της Αθήνας (και όχι μόνο) μας θύμισαν μια προφητεία του Παπουλάκου, του «Προφήτη του Μοριά», που μιλάει ξεκάθαρα για την μεγάλη εποίκηση της Ελλάδος από διάφορους αλλοδαπούς πολλών ξένων χωρών, ακόμη και της Κίνας!
    Ο πρώην Πρωθυπουργός κ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης(14), σε τηλεοπτική συνέντευξη, που έδωσε στον διακεκριμένο Έλληνα δημοσιογράφο κ Νίκο Χατζηνικολάου, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007, στο Alter, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η Χώρα μας θα κατακλυστεί από μετανάστες, που θα κατέβουν από την Ευρώπη και γι’ αυτό η ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει ειδικό Υπουργείο Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, για να οριοθετήσει τα δάση και τους δημόσιους χώρους»!..
    Σμύρνη, Αύγουστος 1922. Χιλιάδες Έλληνες της Μικράς Ασίας προσπαθούν να βρουν μέσο με κάθε τρόπο στην προκυμαία της πόλης για να σωθούν από τους Τούρκους! Τα δεινά δεν σταμάτησαν εκεί!.. Μόλις ήλθαν στην Ελλάδα έπρεπε να βρουν καταλύματα για να σωθούν από το κρύο και τους λιμούς!.. Έτσι άρχισαν, με πόνο ψυχής, να στήνουν σκηνές ή να κτίζουν όπου ήταν δυνατόν!.. Ο Παπουλάκος είχε δίκιο!..
    Βεβαίως, ο Παπουλάκος ενδεχομένως να προέβλεπε και την μαζική έλευση εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων εκ της Μικράς Ασίας το 1922, όπου το ογκώδες αυτό κύμα της ελληνικής προσφυγιάς έστηνε τις σκηνές ή τις παράγκες του όπου νάναι για να σωθεί από φυσικές αιτίες!…
    Θυμάμαι πολλούς γείτονες πρόσφυγες εδώ στο Περιστέρι που μου έλεγαν ότι μόλις ήρθαν το 1922 έστηναν όπου κι όπου παράγκες για να έχουν προσωρινη στέγη. Μερικές από τις παράγκες αυτές τις είδα ο ίδιος το 1971.
    Νίκος Χατζηνικολάου. Ο διακεκριμένος Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων μεγάλων τηλεοπτικών διαύλων στις εκπομπές του οποίου καλούνται συνήθως υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα και αναλύουν επίκαιρα πολιτικά ή άλλα κοινωνικά θέματα. Στην εκπομπή του «Πρόσωπο με Πρόσωπο», που κατ’ ευτυχή συγκυρία φέρει τον ομώνυμο τίτλο βιβλίου του γράφοντος για την αντιδικτατορική δράση του Ιάκωβου Διαμαντόπουλου, ο πρώην Πρωθυπουργός κύριος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι: «Η Χώρα μας θα κατακλυστεί από μετανάστες, που θα κατέβουν από την Ευρώπη και γι’ αυτό η ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει ειδικό Υπουργείο Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, για να οριοθετήσει τα δάση και τους δημόσιους χώρους»!.. (Alter, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007). Είχε δίκιο ο Παπουλάκος, που έλεγε ότι: «Οι βράχοι και οι λάκκοι θα είναι γεμάτοι κόσμο» (73η προφητεία).
    Πέραν αυτών, ακόμη και οι σημερινοί Έλληνες έχουν κατακλύσει κυριολεκτικά με παράνομα κτίσματα «τα βράχια και τους λάκκους» των ορέων, ιδίως στην περιοχή του νομού Αττικής, που δημιουργούν εμπόδια στη φυσική ροή των ομβρίων υδάτων, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές καταστροφικές πλημμύρες, ακόμη και πνιγμούς!.. (*)
    -------------------
    (*) Περισσότερα στο βιβλίο μας: «Παπουλάκος: Άγνωστες Προφητείες και Θαύματα».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ