• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

    Είχε να δει τα παιδιά της 30 χρόνια


    Τα απήγαγε ο πατέρας τους και εξαφανίστηκε

    Ενώθηκε ξανά με τα παιδιά της 30 χρόνια μετά. Η Paulette Moray είχε να δει το γιο και την κόρη της από τις 31 Ιουλίου του 1981, όταν τα απήγαγε ο πρώην άντρας της από το ανατολικό Λονδίνο.

    Η Paulette και ο πρώην άντρας της Max έδωσαν πολυετή «μάχη» στα δικαστήρια για το ποιος θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών τους, Sasha και Naomi.

    O Sasha ήταν τεσσάρων ετών και η αδερφή του δύο χρόνια μικρότερη, όταν ο πατέρας τους να πήρε από το σπίτι τους.

    Συντετριμμένη η 64 τώρα ετών μητέρα τους έψαχνε επί δύο ολόκληρα χρόνια να τους βρει, μέχρι που ο κ. Moray την πήρε τηλέφωνο το 1983 για της πει ότι εκείνος και τα παιδιά ζούσαν πια στο εξωτερικό.

    Τις λεπτομέρειες της 30χρονης περιπέτειάς της προκειμένου να έρθει σε επαφή με τα παιδιά της η Paulette τις περιγράφει στο βιβλίο της με τίτλο «The Hunt»,που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Ian Wishart και ο δεύτερος σύζυγός της George London.


    Η Paulette Moray σε ηλικία 30 ετών με τον νεογέννητο Sasha στην αγκαλιά της το 1977

     

    Όλο αυτό το διάστημα η Paulette ξόδεψε περισσότερα από 116.000 ευρώ, προσλαμβάνοντας ιδιωτικούς ντετέκτιβ οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν στοιχεία που θα την οδηγούσαν στο Sasha και τη Naomi, αλλά μάταια! 

    Τον κ. Moray βρήκε τελικά ένας ντετέκτιβ, τον οποίο είχε προσλάβει ο δεύτερος σύζυγός της, στο Ισραήλ. Τον εντόπισαν από τα «ίχνη» του e-mail του το 2005.

    Παρουσιάστηκε ως παλιός φίλος της οικογένειας, ισχυρίστηκε ότι η Paulette είχε πεθάνει και τελικά κατάφερε να εκμαιεύσει πληροφορίες για τα παιδιά, τα οποία πλέον ήταν ενήλικες και είχαν προχωρήσει στη ζωή τους. 

    Ο 34χρονος Sasha τώρα ζει στην Ισπανία και η 32χρονη Naomi, η οποία έχει αποκτήσει μία κόρη ζει στο Ισραήλ. Ο πατέρας τους είχε ξαναπαντρευτεί μια γυναίκα που λεγόταν Sarah.



    Ο δεύτερος σύζυγός της Paulette αποφάσισε να στείλει ένα αντίτυπο του βιβλίου στον Sasha. Τις επόμενες τρεις μέρες δεν είχε λάβει καμία απάντηση. Λίγες ημέρες μετά όμως ο Sasha του έστειλε ένα e-mail που ξεκινούσε ως εξής: «Αγαπημένη μου μαμά…».

    Τα δύο παιδιά δεν είχαν ιδέα ότι η μητέρα τους τα έψαχνε όλα αυτά τα χρόνια.

    «Έλαβα ένα e-mail τους και αυτή ήταν η πρώτη μας επαφή μετά από 30 χρόνια. Ήταν η πιο συγκινητική και χαρούμενη στιγμή της ζωής μου. Περιμένω με αγωνία τη στιγμή που θα τους δω από κοντά. Πρέπει να ήταν μεγάλο σοκ για αυτούς ότι τους έψαχνα τόσα χρόνια. Τους σκεφτόμουν κάθε μέρα. Δεν ήξερα πού βρισκόντουσαν και αν ήταν ακόμη ζωντανοί» είπε συγκινημένη η μητέρα τους.


    Ο Sasha Moray με τον πατέρα του Max, 86 ετών, και την ανιψιά του

    «Μόλις πήρα το email μου πήρε μια μέρα μέχρι να το διαβάσω όλο και να καταλάβω ότι ήταν αληθινό αυτό που έβλεπα μπροστά μου. Με τη Naomi επικοινωνούσαμε επί 3 ημέρες προσπαθώντας να σκεφτούμε τι θα κάναμε. Είμαστε και οι δύο χαρούμενοι, μπερδεμένοι, έκπληκτοι, στεναχωρημένοι και άναυδοι με όλα αυτά… αλλά όπως είπες το μέλλον είναι μπροστά μας και σκοπεύουμε να το εκμεταλλευτούμε. Με αγάπη, τα παιδιά σου Sasha και Naomi» ήταν μερικά από τα λόγια του Sasha προς τη μητέρα του.


    Η Naomi Moray με τη δεύτερη γυναίκα του Max, τη Sarah

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ