• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

    «Πνίγηκε» στα Πηγάδια ο Ατρόμητος

    Την πρώτη του ήττα στη φετινή Super League γνώρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος έχασε από την Ξάνθη στα Πηγάδια με 3-0. Με τον Βλαχοδήμο σε μεγάλα κέφια οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Μαρκόφσκι (4’), Βασιλακάκη (19’) και αυτογκόλ του Τομάς (47’) και πήραν τη νίκη. 

    Η Ξάνθη ευτύχισε στην πρώτη της καλή στιγμή να προηγηθεί. Μόλις στο 4’ ο Μάνταλος συνδυάστηκε με τον Βλαχοδήμο και ο τελευταίος πάσαρε στον Μαρκόφσκι, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ. 

    Πριν καλά-καλά ο Ατρόμητος συνέλθει από το γρήγορο γκολ η Ξάνθη πέτυχε και δεύτερο. Στο 19’ ο Πόι σέντραρε και ο Βασιλακάκης με το κεφάλι έκανε εύκολα το 2-0. 

    Ο Γιώργος Δώνης άρχισε τις αλλαγές για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, αλλά ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να ξαναμπεί στον αγώνα. 

    Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ξάνθη σκόραρε ξανά και έβαλε τέλος στην αναμέτρηση. Ο Εντιμάρ έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεί στο σώμα του Τομάς και κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ. 

    Ξάνθη – Ατρόμητος 3-0 (NET)

    Γκολ:
     4' Μαρκόφσκι, 19' Βασιλακάκης, 47' αυτ. Τομάς

    Κίτρινες κάρτες:
     Ντάνι, Βάλλας - Σκόνδρας

    Κόκκινες κάρτες:
     -

    Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης):
     Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης (83' Φλίσκας), Μαρκόβσκι, Πόι (81' Μαρσελίνιο), Ντάνι, Μάνταλος (71' Νταρμπιόν).

    Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
     Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης (26' Σφακιανάκης), Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο (46' Αναστασάκος), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (55' Δημούτσος).

    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης



    zougla.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ