• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ»;

    treno-1-nai

    Η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δύσκολος, διότι έχουν να κάνουν με τεράστιο αριθμό αδίστακτων εγκληματιών που έχουν κατακλύσει την επικράτεια. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. η εικόνα είναι η εξής:
    * Οι κλοπές σε Εκκλησίες της Αττικής έχουν αυξηθεί από πέρυσι κατά 180%.
    * Οι κλοπές καταστημάτων κατά 24,4% και αυτές με αρπαγές τσαντών κατά 22,13%. Αυξημένες κατά 76,43% οι κλοπές οχημάτων, ενώ συνολικά οι ληστείες αυξήθηκαν 8,3%.
    * Οι ληστείες εντός των οικιών έχουν αυξηθεί κατά 117%.
    * Κατά 89% έχουν αυξηθεί οι ληστείες στις πιάτσες των ταξί.
    * Κατά 50% αυξήθηκαν οι ληστείες στα περίπτερα
    * Κατά 266%, στους ταχυδρομικούς διανομείς. Μεγάλη μείωση των ληστειών παρατηρείται στις Τράπεζες (-82%), στα Ταμιευτήρια (-80%) και τις χρηματαποστολές (-20%), γεγονός που οφείλεται στην κυκλοφορία των δικυκλιστών αστυνομικών.
    Εν τω μεταξύ, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι εξαρθρώθηκε η σπείρα που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε βάρος πολιτών εντός των σταθμών του Ηλεκτρικού. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 66 ατόμων -58 αλλοδαπών και 8 Ελλήνων- που αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Όπως προκύπτει από την έρευνα, η συμμορία είχε πλούσια δράση και δεκάδες πολίτες είχαν πέσει στα δίχτυα των μελών της.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ