• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

    «Μπλόκο» στην Τρίπολη

    Ανώμαλα προσγειώθηκε ο Ολυμπιακός στην ελληνική Super League. Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Μαρσέιγ στο Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες πέτυχαν τη δεύτερη φετινή του νίκη, μετά αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ, με γκολ των Μάρτινς με πένταλι στο 42’ και Περόνε στο 70’. 

    Ο Αστέρας Τρίπολης κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών του Ολυμπιακού, ο οποίος κατά τα 10/11 αγωνίστηκε με συνταγή… «Βελοντρόμ». Ο Μέλμπεργκ στο 20λεπτο αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Χολέμπας. 

    Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 6’ από τον Αστέρα. Ο Μπρέσκα πλάσαρε και πάνω στη γραμμή ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με προβολή απομάκρυνε, ενώ στο 26’ ο Μέγιερι σταμάτησε τον Χούλι σε τετ α τετ. Το 1-0 έγινε στο 41’ με πέναλτι. Ο Μάρτινς ανετράπη από τον Μέγιερι και ο ίδιος άνοιξε το σκορ, ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα. 

    Στο δεύτερο μέρος, ο Μόνχε αποχώρησε και ο Πάντελιτς ξεκίνησε στην ενδεκάδα. Στο 60’ ο Χακόμπο αποσόβησε τις προσπάθειες των Τζιμπούρ και Αβραάμ Παπαδόπουλου και τελικά ο Αστέρας βρήκε τον τρόπο να πετύχει το 2-0 και να «σφραγίσει» τη νίκη του. 

    Ο Περόνε στο 70’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Μέγιερι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει αλλά ο Τζιμπούρ στο 78’ και το 85’ δεν κατάφερε να βρει στόχο. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού. 

    Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-0 (Nova2)

    Γκολ:
     41' πεν. Ροτζέριο, 70' Περόνε
    -Δοκάρι για τον Αστέρα 

    Κίτρινες κάρτες:
     Ροτζέριο, Χούλι, Χουανίτο, Χακόμπο, Άλβαρεζ, Πιπίνης - Μιραλάς, Μέγιερι, Φουστέρ, Χολέμπας

    Κόκκινες κάρτες:
     -

    Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): 
    Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα (68' Άλβαρεζ), Μπρέσκα, Χουανίτο, Ροτζέριο, Χούλι (63' Πιπίνης), Ράγιος, Περόνε (76' Ουσέρο).

    Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε):
     Μέγιερι, Τορόσίδης, Μόνχε (46' Πάντελιτς), Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (22' Χολέμπας), Μανιάτης, Μοντέστο (66' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Μαρκάνο, Φουστέρ, Τζιμπούρ.

    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης



    zougla.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ