• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

    O αδερφός του πατέρα που βρέθηκε νεκρός μαζί με το 3χρονο αγγελούδι του, μιλά στο TLIFE


    Από το πρωί συγκλονίζει η είδηση του φρικτού εγκλήματος στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο Πλατύ Μεσσηνίας. Φριχτό θάνατο βρήκε ένα 3χρονο αγοράκι και ο πατέρας του. Ο άντρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ το άτυχο παιδί είχε βαθύ τραύμα στον λαιμό του.

    (φωτό εφημερίδα "Ελευθερία")

    Ο πατέρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το τραύμα ήταν διαμπερές και πιθανότατα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Τα θύματα βρέθηκαν αργά το απόγευμα από κανάλι κοντά στην Πιπερίτσα, προς το φράγμα του Άρι

    Σοκαρισμένος μίλησε στο TLIFE ο αδερφός του άτυχου άνδρα και θείος του 3χρονου αγοριού, ο οποίος βρίσκεται μαζί με την τραγική μητέρα: "Είμαστε χάλια. Τώρα περιμένουμε να τελειώσουν από ώρα σε ώρα οι εξετάσεις με τα θύματα. Δεν ξέρουμε τίποτα για τους δολοφόνους ακόμη. Καμία ιδέα. Εγώ μένω στο Άργος. Τώρα είμαι στην Κόρινθο. Έχω μαζί μου και την σύζυγο του αδερφού μου. Είναι χάλια η γυναίκα. Δεν μιλάει καθόλου ελληνικά και είχε έρθει τον τελευταίο μήνα εδώ να βοηθήσει τον αδερφό μου στο μάζεμα των ελιών, όπως έκανε κάθε χρόνο. Είχε φέρει και το μικρό τους παιδάκι μαζί. Θα την πάρω μαζί με το άλλο το μεγαλύτερο παιδί τους που κάνει εξετάσεις στην Αθήνα και θα φύγουμε για Αλβανία. Οι κηδείες θέλουμε να γίνουν εκεί. Θα φύγουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Να δούμε τι θα πει και η αστυνομία. Μας τους "φάγανε". Το μεγάλο παιδί δεν ξέρει τίποτα για τον πατέρα του και το αδερφάκι του..."

    Ο κάτοικος του που διατηρούσε το παντοπωλείο στο χωριό και γνώριζε καλά τον Φίλιππο είπε στο TLIFE: "Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος. Η γυναίκα του ζούσε με τα παιδιά στην Αλβανία, έρχονταν κι εδώ. Τον τελευταίο χρόνο τον μεγάλο γιο τον είχε ο Φίλιππος εδώ για να κάνει εξετάσεις στο νοσοκομείο. Η γυναίκα του ερχόταν με τα παιδιά δυο φορές τον χρόνο επί 15 χρόνια τώρα για να τινάζουν ελιές. Τώρα είχε τον τελευταίο μήνα εδώ. Τίναζαν ελιές με τα αδέρφια του θύματος. Το μεγάλο παιδί μάλλον είναι στο νοσοκομείο Παίδων. Τώρα τελευταία έμενα στην Κυπαρισσία και είχαν αφήσει το μικρό παιδάκι σε μια γυναίκα στο Πλατύ να τους τος φυλάει. Της είπε ότι θα γύριζε να το πάρει όπως κι έκανε. Στην επιστροφή έγινε ό,τι έγινε. Αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι ότι σκότωσαν και το παιδάκι. Οι λεεπτομέρεις που μου είπαν είναι ανατριχιαστικές για το λαιμουδάκι του. Τι να πω... Πού μπορεί να είχε μπλέξει τελευταία, ακούγονται διάφορα..." 



    tlife

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ