• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

    Στο Κοινοβούλιο δεν υπάρχουν ούτε καν σταγονίδια Δημοκρατίας



    • Γράφει η Σοφία Τ.
    Έλεος! Είναι δυνατόν να πιστέψει κανένας το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ και τα χουντικά σταγονίδιά του;

    Όταν βλέπει ο πολίτης και κυρίως νιώθει την βία της φτώχειας, της ανεργίας (οι αριθμοί οι πραγματικοί είναι πολύ μεγαλύτεροι από τους «επίσημους»), της καταστολής, της προπαγάνδας, του εξευτελισμού από το ελληνόφωνο παρακράτος και τα αφεντικά του σε Βερολίνο, δορυφόρους αυτού και Βρυξέλλες θα τον τρομάξει η… επανεμφάνιση των νοσταλγών της Χούντας των Συνταγματαρχών;!

    Όταν βλέπει ότι δικαιώνεται όταν απαντούσε στις προσβολές για τα ιερά και τα όσια του έθνους του και όταν φώναζε ότι το πρόβλημα (η «κρίση» τους) είναι πανευρωπαϊκό και όχι προερχόμενο από τον ελληνικό λαό, θα τον τρομάξουν οι απειλές και τα δημοσιεύματα για τανκς, χούντες, πραξικοπήματα ή ακόμα και εμφυλίους πολέμους!;

    Αφού η χούντα υπάρχει ήδη και έριξε το προσωπείο το μεταπολιτευτικό από την «νίκη» του ΓΑΠ.

    Δεν υπάρχει Έλληνας πια που να πιστεύει ότι η γενέτειρα της Δημοκρατίας, Ελλάδα έχει Δημοκρατία. Απλά τα πραξικοπήματα πια δεν γίνονται με τανκς αλλά με banks (= τράπεζες).

    Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα έγινε από το δημοψήφισμα και ως το τσίρκο με την «κυβέρνηση» των δοσίλογων υπό τον «μάγειρα» των πλαστών στοιχείων ένταξης της χώρας μας στο €, Λουκά Παπαδήμο.

    Η απειλή για τους λαούς της Γηραιάς Ηπείρου, είναι στο μυαλό των «ηγετών» της «Ενωμένης» Ευρώπης και στην εθελοδουλία της ελληνόφωνης «ελίτ». Αλλά πρωτίστως στα συμφέροντα που στηρίζουν και προωθούν αυτά τα ανδρείκελα στα αξιώματά τους.

    Αυτοί είναι οι πιο στυγνοί δικτάτορες από την εποχή του Χίτλερ!

    Αφήστε τον Παπαδόπουλο στον τάφο του.

    Ό,τι έκανε (πολλά) η χούντα του έκανε. Αλλού είναι ο εχθρός και ο «στρατός» του. Και αυτός ο «στρατός» στις 28/10 έλαβε την απάντησή του.

    Και πλησιάζει και η επέτειος της δολοφονίας του μικρού Αλέξη το 2008…

    Με ό,τι αυτό σημαίνει!



    kostasxan

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ