• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

    Πανιώνιος - Άρης 2-1

    Χρειάστηκε να περάσουν κάτι παραπάνω από δύο μήνες προκειμένου να πανηγυρίσουν και πάλι νίκη οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι κατάφεραν το απόγευμα της Κυριακής να επικρατήσουν με 2-1 του Άρη στη Νέα Σμύρνη.

    Η τελευταία φορά που νίκησε φέτος ο Πανιώνιος ήταν στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα (3-0). Αυτή ήταν ωστόσο η πρώτη νίκη των κυανέρυθρων φέτος στη Νέα Σμύρνη, κάτι που είχαν να κάνουν από τον Φεβρουάριο του 2011.

    Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Σκέμπρι στο 39' με κοντινό πλασέ μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Σάμαρη. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Πανιωνίου ήταν ο δημιουργός του δεύτερου με τον Κούτσι αυτή την φορά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

    Ο Άρης κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Τσέζαρεκ στο 73' μετά από σέντρα του Μίτσελ.

    Οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν πολύ με την απόδοσή τους καθώς έδειξαν και πάλι τα συμπτώματα των πρώτων αγωνιστικών. Μιας ομάδας δηλαδή, δίχως συνοχή. Δίχως αρχή, μέση και τέλος με τον ΜVP της προηγούμενης αγωνιστικής, Γιάννη Γιαννιώτα, να επηρεάζεται από την γενική μετριότητα της ομάδας του και να μη μπορεί να δώσει τις λύσεις επιθετικά που έλειψαν από τον Άρη.

    Το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Πανιωνίου στέφθηκε με επιτυχία και στο μέλλον της ομάδας παρά τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, διακρίνεται πλέον μια νότα αισιοδοξίας.

    Μάντζιος: ''Ξημερώνει καλύτερη μέρα για τον Πανιώνιο''

    Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου:
    "Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε εκπληκτική εμφάνιση. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τα προβλήματα από το μυαλό μας και να ασχοληθούμε μόνο με τον Άρη. Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς και ίσως θα έπρεπε να πετύχουμε πιο πολλά γκολ. Μόνο για ένα 5λεπτο μετά το γκολ του Άρη χάσαμε κάπως τον έλεγχο αλλά τελικώς νικήσαμε δίκαια. Δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και όσον αφορά την τακτική αλλά και την ψυχολογία. Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση και στα διοικητικά. Από σήμερα αρχίζει να ξημερώνει καλύτερη μέρα για τον Πανιώνιο".

    - Τί αλλάξατε στην ομάδα και είχε αυτή την εικόνα;"Ήθελα να αλλάξω τον σχηματισμό και να προσθέσω ταχύτητα. Δεν άλλαξα σε δύο μέρες την τακτική. Δώσαμε βάρος στην ψυχολογία και με αλλαγές προσώπων παρουσιάσαμε καλή εικόνα".

    - Οι τραυματισμοί των Σκέμπρι, Σάμαρη είναι σοβαροί;"Μυικοί σπασμοί είναι και για τους δύο. Θα τους δούμε τη Δευτέρα, ας ελπίσουμε να τους έχουμε μαζί μας στο επόμενο ματς".

    ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr , real.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ