• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

    Θέλησε να απατήσει την σύζυγό του με την… σύζυγό του

    To φυσά και δεν το κρυώνει ένας Χαλκιδέος ο οποίος θέλησε να απατήσει την σύζυγό του με την σύζυγό του.
     Πρωταγωνιστής ένας 45χρονος πατέρας δύο παιδιών που εδώ και έξι μήνες από πολέμιος της τεχνολογίας, έγινε γκατζετάκιας.“Βάλε ίντερνετ και θα βρεις… γκόμενα” του έλεγαν οι φίλοι του. Το έκανε και μάλιστα έκανε και προφίλ στο facebook.

    Η γυναίκα του όμως τον πρόλαβε στην τεχνολογία και παράλληλα μέσα από το γραφείο δημιούργησε τον λογαριασμό και μάλιστα του έκανε αίτημα φιλίας με άλλα στοιχεία και με μία σέξι φωτογραφία. Η ίδια κάθε μέρα τον προκαλούσε και έτσι ξεκίνησε το ηλεκτρονικό φλερτ. Για αρκετό καιρό γίνονταν το παραμύθι μέχρι που έκλεισαν δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Αττικής.

    Μάλιστα η γυναίκα του, του είπε πως θα τον περιμένει εκεί όπως την γέννησε η μαμά της. Αν και έπεσαν τα σάλια του πρωταγωνιστή, έμεινε με την κρυάδα μιας και πάγωσε βλέποντας εκεί την γυναίκα του. Το τι έγινε, δεν περιγράφεται.

    Μάλωσαν, αλλά στο τέλος επικράτησε η λογική. Έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί εφόσον ο 45χρονος θα έβαζε λουκέτο στο laptop του. Το θέμα είναι ότι φτηνά του στοίχισε και έτσι έσωσε τον γάμο του με ένα λάπτοπ!



    a-pistefto

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ