• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

    Πάτρα:Ποια... λύση βρήκε φοιτητής για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση;


    H αγγελία που έχει βάλει στο ίντερνετ, έχει κάνει θραύση... 
    Εδώ και μερικές εβδομάδες κάνει θραύση στο διαδίκτυο η... ιδιαίτερη μικρή αγγελία ενός νεαρού φοιτητή ο οποίος υπόσχεται... μασάζ για όλα τα γούστα! Πρόκειται για έναν 20χρονο που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη αλλά σπουδάζει και διαμένει στην Πάτρα. 

    Σύμφωνα με το dete.gr, μέσω της αγγελίας του αυτής απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο όμως και σε άντρες μόνους ή ακόμα και σε ζευγάρια! Αναφέρει ότι το αντικείμενο των σπουδών του είναι η φυσικοθεραπεία, θέλοντας έτσι να πείσει για τις γνώσεις και τις ικανότητές του.

    Μόνο που το υπόλοιπο της αγγελίας παραπέμπει στις πραγματικές του προθέσεις, αφού μεταξύ άλλων γράφει: «Προσφέρω μασάζ σε άντρα... πολύ αρσενικό. Και με κοιλιά και γεροδεμένο. Είτε μόνο του, είτε με τη... γυναίκα του.»!

    Το θέμα είναι ότι αυτή η πρωτοβουλία του νεαρού έχει βρει πρωτοφανή ανταπόκριση. Αυτό φαίνεται από τα «χτυπήματα» στην αγγελία του και από τις απαντήσεις ενδιαφερομένων που του απαντούν και τον καλούν σε επικοινωνία. 

    Ο 20χρονος φοιτητής ανάρτησε την αγγελία του πριν από δύο μήνες περίπου και από τότε μέχρι σήμερα οι απαντήσεις που έχει λάβει ξεπερνούν τις... πενήντα! Στη συντριπτική τους πλειοψηφία απαντήσεις από ζευγάρια που διαμένουν στην Πάτρα και εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την παροχή των... υπηρεσιών που προτίθεται να τους προσφέρει ο 20χρονος. Ακολουθούν σε αριθμό οι ενδιαφερόμενοι άνδρες, ενώ μόνο δύο γυναίκες μόνες έχουν απαντήσει στην αγγελία του. 

    Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι ο λόγος που χρησιμοποιεί ως αιτιολογία ο νεαρός είναι ότι χρειάζεται τα χρήματα ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες της διαμονής του στην πόλη. Και όλα αυτά, όπως λέει, επειδή οι δικοί του αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, υπογραμμίζει στην υποσημείωσή του ότι η αμοιβή του είναι... συζητήσιμη!



    newsit

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ