• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

    Παρατράγουδο η Ελλάς


    Της Μιχαλούς
    Εδώ ο Πρωθυπουργός εκεί ο Πρωθυπουργός που είναι ο Πρωθυπουργός; Σαν να παίζουν σε παιδική χαρά ήταν χθες όλοι οι Βουλευτές...Δεν ήξεραν που πάνε τα τέσσερα!
    Σε  κάποια στιγμή βέβαια φάνηκε η φαρσοκωμωδία να παίρνει τέλος. Όλοι έλεγαν ότι επιτέλους καταλήξαμε στην κυβέρνηση δοσατζή με τον Παπαδήμο στο ρόλο του αρχηγού του ναυαγίου μας, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι γιατί ο Σαμαράς έτρεχε να βγάλει τα κάρβουνα από την φωτιά. Όταν έτρωγε «το τυρί» που του έδωσε στο πιάτο το ΠΑΣΟΚ δεν είδε την παγίδα!
    Και έτσι μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα  έρχεται η  ΕΕ και ζητά  πενταπλή υπογραφή με  γραπτές εγγυήσεις από την ελληνική πολιτική ηγεσία, προκειμένου να μας εκταμιεύσουν την 6η δόση, διαφορετικά λέει, θα μας κάνει ξεπαρεού.
    Απειλούν ξεκάθαρα τους Έλληνες, με τη κατακράτηση της έκτης δόσης του «προγράμματος δανειοδότησης της χώρας», εάν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν τα βρουν κυβερνητικά, εάν δεν υπογράψουν μια άτυπη Συνθήκη, με τη μορφή «λευκής επιταγής». Έχουν λυσσάξει να δέσουν την χώρα χειροπόδαρα στους δανειστές της και τις ξένες δυνάμεις κυριαρχίας έχοντας προδιαγράψει ένα ζοφερό μέλλον, εντός ή έκτος ευρώ.
    Τι να κάνει ο κακομοίρης ο Αντωνάκης… βγαίνει και δηλώνει ότι  «Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια. Έχω προ καιρού εξηγήσει γιατί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου είναι αναπόφευκτη. Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις θέσει σε αμφιβολία» και να σου τα όλα πάλι στον αέρα.  
    Για μια ακόμη φορά  η συμφωνία για  σχηματισμό Κυβέρνησης με το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και την Γερμανία να θέλει να τοποθετήσει επικεφαλή τον Λουκά Παπαδήμο πάγωνει.
    Σήμερα οι διεθνείς αγορές γκρεμίζονται ενώ τα ιταλικά spread έχουν πάρει την ανηφόρα…Και σε όλο αυτό το βαρέλι δίχως πάτο οι έλληνες πολίτες και ολόκληρη η κοινωνία, βράζουν στο καζάνι τους… Για λίγο ακόμη θα βλέπουν  τα πρώτα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να οδεύουν στην υπογραφή της μακροχρόνιας υποτέλεια της χώρας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μέσα από παρατράγουδα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ