• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

    Ισοπαλίες για Ατρόμητο και Δόξα

    Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ που περιελάμβανε 16 ομάδες.

    Ο Ατρόμητος κράτησε το αήττητο, αλλά έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό, που ξεκίνησε θετικά την προσπαθειά του στη Σούπερ Λιγκ. 

    Ισοπαλία, χωρίς όμως τέρματα (0-0) στο Kαυταντζόγλειο, όπου η Δόξα Δράμας φιλοξένησε τον Πανιώνιο.

    Τη σκυτάλη παίρνουν σε λίγη ώρα οι αναμετρήσεις του ΟΦΗ με τον Άρη στο Ηράκλειο και του ΠΑΣ κόντρα στην Ξάνθη στα Γιάννενα. Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής πέφτει στις 19.30 στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό. 

    Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-1
    Ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Ατρόμητο. Στον πρώτο τους αγώνα στην Σούπερ Λιγκ, οι νεοφώτιστοι στην μεγάλη κατηγορία, κατάφεραν και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από έναν αντίπαλο ιδιαίτερα δυνατό.

    Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Ατρόμητου μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε το 5ο του γκολ την φετινή σεζόν.

    Στην συνέχεια του αγώνα ο Λεβαδειακός ανέβασε τον ρυθμό του και απείλησε τον Ατρόμητο χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει.

    Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γιαννούλης του Ατρόμητου, στην περιοχή της ομάδας του, εμποδίζει τον παίκτη του Λεβαδειακού Μουλόπουλο να πάει προς την μπάλα, τραβώντας τον από το χέρι. Πρόκειται για πέναλτι που κακώς δεν σφυρίχτηκε.

    Στην επανάληψη του αγώνα, ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του.

    Στο 61ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι, ο Λισγάρας κάνει την καρφωτή κεφαλιά και ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό. Στη συνέχεια της αναμέτρησης, ο Λεβαδειακός πίεσε τον Ατρόμητο, και θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν ο Γκρμπιτς, ευστοχούσε στο τετ-α-τετ που είχε με τον Ιτάνζ στο 90ο λεπτό.

    Δόξα Δράμας - Πανιώνιος 0-0

    Τον πρώτο της βαθμό πανηγύρισε στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας η Δόξα Δράμας στην επιστροφή της στην Superleague μετά από 16 χρόνια.

    Σε έναν μέτριο αγώνα στο Καυταντζόγλειο οι Δραμινοί έμειναν στο 0-0 με τον Πανιώνιο, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για 6η συνεχόμενη αγωνιστική.

    Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική αξιοσημείωτη φάση σημειώθηκε στο 29' όταν ο Βέρτζος της Δόξας δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Ελευθερόπουλο.

    Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε αρκετά λάθη και πολύ αργό ρυθμό. 

    Η πρώτη σημαντική φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 77' όταν ο Κούτσι πρόλαβε την έξοδο του Σερεμέτ όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Έξι λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα, η Δόξα είχε την ευκαιρία να "κλέψει" το ματς όμως το ωραίο σουτ του Σοϊλέδη "έξυσε" το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανιώνιος απάντησε στο 89' όταν το σουτ του Κούτσι πέρασε μόλις άουτ. 

    Μετά το τέλος του αγώνα ο Τάκης Λεμονής είπε: "Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα της Δόξας και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες". 
    Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας ο Τάκης Λεμονής δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο.

    Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Απόστολος Χραλαμπίδης τόνισε: "Επιστρέψαμε μετά από 16 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Είναι θετικός ο βαθμός που πήραμε αν υπολογίσουμε ότι είχαμε σημαντικές απουσίες. Θα πρέπει να βρούμε σίγουρα ρυθμό καθώς μας περιμένει ένας αγωνιστικός γολγοθάς".



    real.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ