• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

    Εργο-τέλεια εμφάνιση και νίκη




    Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Super League έκανε ο Εργοτέλης, μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Πανιώνιου στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 21ηςαγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

    Τα γκολ της κρητικής ομάδας σημείωσαν οι Σασιασβίλι (4’) και Ζούνιορ (47’). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κυανέρυθροι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κουμορτζί, για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπέτο.


    Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς όταν ο Βερπακόσφκις συνεργάσθηκε με τον Χίμπλιγκερ, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Πανιωνίου, όπου ο ανενόχλητος Σασιασβίλι, δεν δυσκολεύθηκε να δώσει προβάδισμα στον Εργοτέλη.


    Σε γενικές γραμμές στα πρώτα 45 λεπτά, ο Εργοτέλης επέβαλε τον ρυθμό του και θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ, αλλά στο 30` ο Ρομάνο έπιασε την εξ επαφής κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.


    Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο τέλος του ημιχρόνου, όταν ο εκνερισμένος Κουμορτζί έβαλε τρικλοποδιά στον Μπέτο και αποβλήθηκε δικαιολογημένα από τον Σπάθα.


    Με την έναρξη του Β` μέρους, ο Εργοτέλης «κλείδωσε» την νίκη, καθώς στο 46` ο Τζούνιορ έπιασε στην κίνηση ένα δυνατό βολέ, περίπου από 25 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Μάχο, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.


    Στην συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το σουτ του Γκαλίτσιου στο 66 έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 80` με σουτ άουτ του Χρυσοφάκη.



    Κίτρινες: Ολίσε, Λάτκα, Βερπακόφσκις, Μπέτο

    Κόκκινες: Κουμορτζί

    Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο Τομας, Ρομάνο, Σίλβα, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Ολίσε (46` Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Μπέτο (72` Καρέλης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (70` Χρυσοφάκης).

    Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κοντοές, Λάτκα, Ομο, Τσότσαλιτς (25` Αναστασόπουλος), Γιόνσεν, Κουμορτζί, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (67` Σβέρκος), Μπάλαμπαν (46` Σάμαρης), Μήτρογλου.



    ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=252349&cid=10

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ